ШАНОВНІ ВИКЛАДАЧІ, СТУДЕНТИ ТА ПРАЦІВНИКИ КАФЕДРИ!

Вітаємо вас із завершенням навчального року! Цей рік був сповнений викликів, нових знань та незабутніх моментів. Ви доклали багато зусиль для досягнення високих результатів в складних умовах сьогодення! Дякуємо викладачам за їхню відданість і професіоналізм, за те, що ви з натхненням передавали свої знання і підтримували студентів на кожному етапі їхнього навчального шляху.

Студентам висловлюємо щирі вітання за ваші здобутки та наполегливість у навчанні.. Бажаємо вам нових звершень, цікавих відкриттів і незабутніх вражень у наступному році.

Дякуємо Христини Миколаївни за її невтомну роботу та підтримку, яка допомагає забезпечувати успішне функціонування всього навчального процесу. Ваша праця є неоціненною для нас усіх.

Бажаємо вам всім чудового відпочинку, відновлення сил та натхнення для нових звершень у майбутньому навчальному році.

З найкращими побажаннями, Володимир Мороз.

 

ШАНОВНІ КОЛЕГИ ТА СТУДЕНТИ!

Маємо честь оголосити результати конкурсу на кращі дипломні магістерські робіти, які захищено в 2023 році та привітати переможців з їхнім видатним досягненням. Цей конкурс сприяє розвитку наукової діяльності та підвищенню рівня академічних досліджень у нашому університеті.

З радістю повідомляємо, що переможцями конкурсу магістерських робіт стали: Терещенко Антон Анатолійович (СГТ-М722)  – 2 місце, та Ліщук Анатолій Валерійович (СГТ-М522) – 3 місце.

Висловлюємо щирі вітання переможцям конкурсу! Бажаємо вам подальших успіхів у науковій діяльності, нових відкриттів та реалізації амбітних проектів.

З найкращими побажаннями, викладачі кафедри.

 

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.