ФОРМУВАННЯ РЕЗЕРВУ ПРАЦІВНИКІВ ДЕРЖАВНИХ ОРГАНІВ ДЛЯ РОБОТИ НА ДЕ ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ УКРАЇНИ

https://youtu.be/svv-35N1Zjs

Постановою Кабінету Міністрів України «Про реалізацію експериментального проєкту щодо створення резерву працівників державних органів для роботи на де окупованих територіях України» від 23.05.2023 року №524 створено резерв працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України (далі Резерв відновлення).

Координаторами експериментального проекту є Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Національне агентство України з питань державної служби (НАДС) та Вища школа публічного управління.

Метою створення Резерву відновлення є забезпечення персоналом районних, обласних військових адміністрацій, військових адміністрацій населених пунктів, інших державних органів, які утворені або відновили роботу на деокупованих територіях України.

Зарахування особи до Резерву відновлення здійснюється на підставі Анкети, що заповнюється в електронній формі.

Реєстраційна форма та Анкета розміщені за посиланням.

Також інформуємо, що НАДС спільно з Вищою школою для осіб зарахованих до Резерву відновлення періодично проводить на безоплатній основі, підвищення кваліфікації.

Зокрема, 3 липня 2024 року стартувало проведення освітнього онлайн-марафону «Організація роботи на деокупованих територіях», програма якого розрахована на формування у резервістів практико-орієнтованих вмінь забезпечення процесу реінтеграції звільнених територій та сталого розвитку України.

Більш детальну інформацію про освітній марафон можна отримати за посиланням.

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.