СТАРТ ДО ПРОФЕСІЙНОГО УСПІХУ: СТУДЕНТИ-МАГІСТРИ КАФЕДРИ СОЦІОЛОГІЇ І ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ НТУ «ХПІ» РОЗПОЧАЛИ ПЕРЕДДИПЛОМНУ ПРАКТИКУ!

02 вересня 2024р.  розпочали практику студенти-магістри спеціальностей 054 «Соціологія» і 281«Публічне управління та адміністрування».

Організаційні онлайн збори з питань проходження практики  організували і провели 23 серпня 2024р завідувач кафедри соціології і публічного управління, доктор з державного управління, професор Мороз В.М. і відповідальні за практику. Студенти отримали необхідну документацію, пройшли інструктаж з техніки безпеки та ознайомились з вимогами і строками проходження практики.

Метою практики є закріплення, розширення і систематизація отриманих теоретичних знань, набуття практичного досвіду з обраних спеціальностей «Соціологія», «Публічне управління та адміністрування».

Серед організацій, які прийняли наших студентів: підрозділи Харківської обласної військової адміністрації; виконкому Харківської міської ради; Дніпровської районної ради Дніпропетровської області; сільських і селищних рад, громадських організацій; установ і підприємств різних форм власності. Для кожного студента призначено наставників з числа досвідчених фахівців. Наставники супроводжуватимуть студентів на всіх етапах практики, ділитимуться своїми знаннями та досвідом, допомагатимуть вирішувати питання, що виникають. Ми впевнені, що така взаємодія буде корисною як для студентів, так і для організацій-партнерів, адже навчання та обмін досвідом завжди збагачують обидві сторони.

Переддипломна практика – це не тільки спосіб застосування теоретичних знань практично, а й можливість зарекомендувати себе перед потенційним роботодавцем.

Ми впевнені, що співпраця кафедри соціології і публічного управління ННІ соціально-гумангітарних технологій НТУ «ХПІ» зі стейкхолдерами стане важливим кроком на шляху формування кваліфікованих кадрів для галузей 05 «Соціальні та поведінкові науки» і 28 «Публічне управління та адміністрування».

Бажаємо студентам вдалого та плідного проходження практики!

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.