ОРГАНІЗАЦІЙНЕ ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ ГУРТКІВ КАФЕДРИ СОЦІОЛОГІЇ І ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ «ДИСКУСІЙНИЙ КЛУБ «СУСПІЛЬСТВО І ПОЛІТИКА» І «МЕНЕДЖМЕНТ 3.0»

11 вересня 2024р. в онлайн-форматі відбулось перше в цьому навчальному році організаційне засідання  студентських наукових гуртків кафедри соціології і публічного управління ННІ соціально-гуманітарних технологій НТУ «ХПІ» «Дискусійний клуб «Суспільство і політика» (керівник – Козлова О.А.) і «Менеджмент: 3.0» (керівники – проф. Круглов В.В., проф. Терещенко Д.А.). Засідання відкрили керівники гуртків, які ознайомили учасників з положеннями та цілями гуртків, наголосили на важливості підвищення обізнаності щодо сучасних досягнень у галузях 054 «Соціологія», 281 «Публічне управління та адміністрування». Після цього було затверджено склад та плани роботи студентських наукових гуртків на 2024-2025 навчальний рік.

Учасники заходу заслухали доповідь старости гуртка «Менеджмент: 3.0» Гайдук Поліни на тему «Життєстійкість молоді в умовах криз», яка розповіла як піклуватися про свої внутрішні ресурси, розвиватися та реалізовувати себе в різних сферах, використовуючи кризи як трамплін для власного розвитку; як протистояти стресу, відновлювати себе, свій психічний, фізичний та емоційний стан після травмуючих подій.

Після офіційної частини відбулося неформальне спілкування, під час якого студенти мали можливість обговорити свої ідеї та пропозиції, поділитися своїми думками щодо подальшої роботи гуртків. Захід пройшов активно, цікаво та змістовно!

На засіданнях гуртків студенти матимуть можливість набути корисний досвід виступів, спілкування та дискусії, підготовки матеріалів для публікації у наукових виданнях, презентації власних наукових здобутків, реалізувати свої креативні можливості.  Робота гуртків сприятиме підвищенню якості підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальностями 054«Соціологія» та 281 «Публічне управління та адміністрування», розкриттю здібностей і можливостей учасників гуртка у науково-дослідній роботі. Запрошуємо всіх зацікавлених приєднуватися до наших гуртків та долучатися до спільноти молодих дослідників!

Дякуємо усім доповідачам та присутнім! Чекаємо на нові зустрічі!

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.