СПІВПРАЦЯ ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ НАБИРАЄ ОБЕРТІВ!

ПОГЛИБЛЕННЯ СПІВПРАЦІ МІЖ НТУ «ХПІ» І ОРГАНАМИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В РАМКАХ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ 281 «ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ», 054 «СОЦІОЛОГІЯ»!!!

Одним із важливих чинників забезпечення якості підготовки сучасних фахівців є тісна співпраця зі стейкхолдерами, тобто колом осіб, які є зацікавленими у майбутніх випускниках.

За ініціативою кафедри соціології і публічного управління ННІ СГТ підписано договір про співпрацю між  НТУ «ХПІ» і Чугуївською міською радою! Предметом Угоди є розвиток партнерських відносин Сторін, спрямованих на розвиток спільної освітньої і наукової діяльності, проходження практики, стажування для студентів, аспірантів, підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників, аналітичне, інформаційно-методичне та інше забезпечення діяльності органів місцевого самоврядування. НТУ «ХПІ» і органи місцевого самоврядування поєднують взаємна зацікавленість у спільному розвитку освітнього, наукового потенціалу Харківської області на принципах соціального партнерства, відкритості та прозорості.

Кафедра соціології і публічного управління розширює співпрацю зі стейкхолдерами!  Постійна тісна взаємодія з роботодавцями дозволяє враховувати тенденції розвитку як сучасної науки, так і потреби ринку праці, вчасно і гнучко реагувати на виклики часу й потреби адміністративних реформ в системі публічного управління. Все це має на меті вдосконалити та модернізувати освітні програми задля реалізації права здобувачів на якісну вищу освіту.

Підписаний документ офіційно закріплює партнерство і дає поштовх до втілення нових спільних проєктів!

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.