ВІТАЄМО З ДНЕМ ЗНАНЬ!

30 серпня НТУ «ХПІ» гостинно відкрив свої двері для вступників 2024 року! Цього дня студенти-першокурсники, які вступили на навчання за спеціальностями 054 «Соціологія» і 281 «Публічне управління та адміністрування», взяли участь у онлайн-події «Посвята у студенти ХПІ». З вітальним словом до першокурсників звернувся ректор НТУ «ХПІ» Євген Сокол; святковий концерт підготували творчі колективи Палацу студентів університету.

День знань для здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників кафедри соціології і публічного управління ННІ соціально-гуманітарних технологій – це завжди свято, оскільки сім’я соціологів і управлінців поповнюється активними, розумними та талановитими першокурсниками, які мають багато інтересів. Вітаємо їх зі вступом в НТУ “ХПІ” та початком навчання на спеціальностях 054 «Соціологія» і 281 «Публічне управління та адміністрування»!!! Усі виклики долаються силою знань! Бажаємо підкорити всі вершини країни знань і досягти визначених цілей. Дякуємо за довіру до нашого закладу вищої освіти і спеціальностей 054 «Соціологія» і 281 «Публічне управління та адміністрування». Попереду багато цікавого та корисного: від нових знань і знайомств до реальних практичних проєктів та викликів. Цього року на наших студентів чекає ще більше можливостей!

Кафеда соціології і публічного управління ННІ соціально-гуманітарних технологій НТУ»ХПІ» вітає першокурсників і всіх освітян, колег-викладачів, студентів та їх батьків  з початком нового навчального року!

Всім успішного навчального року, міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, творчих здобутків, гармонії, тепла й нових неймовірних звершень в ім’я процвітання України! Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця і наповнюють їх святковим настроєм!

Хто ще не приєднався до нашої дружньої сім’ї політехників, не зволікайте! Додатковий набір здобувачів вищої освіти все ще триває, і ви маєте шанс долучитися до нас та почати свій шлях до успіху разом з Національним технічним університетом «Харківський політехнічний інститут»!

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.