2-Й ХАРКІВСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ МАРАФОН

11 квітня 2015
2-Й ХАРКІВСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ МАРАФОН

 марафон
11 квітня в Харкові пройшов 2-й Харківський міжнародний марафон. Цього року у марафоні на різних дистанціях взяли участь 6500 учасників з різних міст України, а також із США, Греції, Йорданії, Марокко, Австрії, Німеччини та інших країн.

старт
Як і минулого року, маршрут бігунів пролягав через три центральні магістралі міста: вулиці Сумську, Пушкінську і проспект Леніна, охоплюючи основні визначні пам’ятки міста. Стартували і фінішували спортсмени на площі Свободи.

четвероногие спортсмены
Якщо дистанції на 3 і 10 км долали, в основному, спортсмени-аматори, напівмарафон довжиною в 21,1 км і марафон в 42,195 км бігли професіонали.
НТУ «ХПІ» у 2-му Харківському міжнародному марафоні представляли студенти спеціальності «Фізичне виховання», спортсмени відділень легкої атлетики, скелелазіння, курсанти факультету військової підготовки, викладачі кафедри фізичного виховання та ін.

студенты и преподаватели специальности фиическое воспитание
На всіх дистанціях, представлених на Харківському міжнародному марафоні, наші студенти домоглися помітних результатів. На марафонській дистанції (42 км 195 м) Люба Сич, студентка групи ІФ-71, посіла друге місце; в напівмарафоні (21 км 97,5 м) Олексій Погорілий, студент групи ІФ-71, став третім; на дистанції 10 км бронзовим призером став Артем Міллер, студент групи ІФ-74У; на дистанції 3 км перемогла Марина Немченко, студентка групи ІТ-53б.

Алексей Погорелый
Алексей Погорелый
Любовь Сыч
Любовь Сыч

Вітаємо наших легкоатлетів і бажаємо подальших успіхів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *