Завершуємо осінь яскраво

01-02 листопада в Тернополі проходив Всеукраїнський турнір з вільної боротьби “Тернове поле”, присвячений пам’яті заслуженого тренера України, судді міжнародної категорії Віталія Назарчука. Каміль Керімов (1.СГТу101.8) став переможцем цих змагань у своїй ваговій категорії.

З 16 по 18 листопада 2018 року в Києві відбувся Кубок України з бадмінтону, на якому НТУ “ХПІ” представили студенти, випускники та викладач кафедри фізичного виховання. У скарбничці нагород золота медаль жіночої пари Єлизавета Жарка і Марина Ільїнська (СГТ-46а), золота медаль Віталій Конов і Олександр Шмундяк (СГТ-46а) в чоловічій парі, срібна медаль Віталій Конов і Владислава Лісна (СГТ-43мп) в міксті і срібна медаль Марина Ільїнська (СГТ-46а) в жіночій одиночці.

23-25 ​​листопада в польському місті Санок проходили міжнародні змагання з шорт-треку ISU Challenge – Danubia. Марія Долгополова (2.СГТ202.п8) стала срібним призером цих змагань!

24-25 листопада в Одесі відбувся Чемпіонат України з карате. Кічерман Олександр (СГТ-47) став срібним призером чемпіонату!

Каміль Керімов (1.СГТу101.8) став чемпіоном України з вільної боротьби, який проходив в Броварах 01-02.12.18 серед дорослих спортсменів в олімпійській ваговій категорії!

Браво всім спортсменам, гідно представили свій ВНЗ на спортивній арене👏👏👏

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *