ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ 1-го КУРСУ ДЕННОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ НТУ «ХПІ»

ШАНОВНІ ПЕРШОКУРСНИКИ!

Кафедра «Фізичне виховання» вітає вас зі вступом до нашого університету!

Згідно «Графіку освітнього процесу НТУ «ХПІ» на 2022-2023 н. р» навчальні заняття для студентів 1 курсу починаються з 12 вересня 2022 р.

Сьогодні основною формою організації навчального процесу в університеті є дистанційна форма навчання у форматі онлайн з застосуванням корпоративної платформи Office 365. Навчальні заняття з дисципліни «Фізичне виховання» будуть також проводитися у такій формі.

Для знайомства кожному з вашої академічної групи прийде на електронну пошту платформи Office 365 повідомлення від викладача, відповідального за фізичне виховання і спорт вашого навчально-наукового інституту щодо першого і другого заняття з фізичного виховання.

З метою якісного розподілу за викладачами, кафедра «Фізичне виховання» підготувала для вас «АНКЕТУ ПЕРШОКУРСНИКА», яку найближчим часом буде розміщено на сайтах – кафедри «Фізичне виховання», сайті вашого навчально-наукового інституту.

У «АНКЕТІ ПЕРШОКУРСНИКА» ви знайдете види спорту, які популяризуються в університеті і викладачів, які їх викладають. «АНКЕТА ПЕРШОКУРСНИКА» є організаційним заходом кафедри «Фізичне виховання» і участь у неї є обов’язковою.

Для участі у «АНКЕТІ ПЕРШОКУРСНИКА» вам потрібно після її розміщення на зазначених сайтах до 23 вересня 2022 року виконати наступне:

  • зайти на сайт свого навчально-наукового інституту;
  • знайти Анкету, ретельно її читати і заповнити відповідні рядки, відповісти на запитання і відправити.

У випадку виникнення будь яких труднощів з заповненням «АНКЕТИ ПЕРШОКУРСНИКА», ви можете звернутися до викладача, відповідального за фізичне виховання і спорт вашого навчально-наукового інституту з запитанням на його електронну адресу.

ШАНОВНІ СТУДЕНТИ! За кінцевими результатами «АНКЕТИ ПЕРШОКУРСНИКА» ви будете направлені до викладачів кафедри «Фізичне виховання» для подальшого навчання за їх розкладом занять – зверніть на це увагу!

БАЖАЄМО ВАМ УСПІХІВ У НАВЧАННІ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *