ОНЛАЙН ЗАХІД «ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА І СПОРТ В НТУ «ХПІ»: ІСТОРІЯ ТА СУЧАСНІСТЬ» КАФЕДРИ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ В РАМКАХ ЗАГАЛЬНОУНІВЕРСИТЕТСЬКОЇ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНОЇ КАМПАНІЇ

04.11.2023 відбулася лекція-презентація «Фізична культура і спорт в НТУ «ХПІ»: історія та сучасність» для абітурієнтів та їх батьків. Зустріч проходила в дистанційному режимі на платформі Google Meet, максимально знайомому для школярів ресурсі та доступному форматі.

Підготована викладачами Арабаджи А.Ю., Поляковою О.О. та Ляшугою І.Ю. яскраво ілюстрована фото- та відео- матеріалами презентація занурила присутніх у атмосферу славного минулого, ознайомила із найвизначнішими подіями спортивного життя НТУ «ХПІ» та  досягненнями спортсменів-випускників, які назавжди вписані золотими літерами у історичні хроніки кафедри фізичного виховання.

Про свої досягнення у спорті після закінчення навчання на кафедрі у відео-меседжах розповіли Тимур Арабаджи, Вікторія Ісправнікова, Василь Сайнієв, В’ячеслав Римко, Анна Крючкова та Єлизавета Жарка. Їх історії успіхи мали на меті мотивувати школярів та їх родини долучатися до занять фізичною культурою і спортом та не втрачати віри у свою справу за будь-яких обстави.

З особливим ентузіазмом юні гості заходу сприйняли відеочастину презентації зі зверненнями до них спортсменів-політехніків. Студенти 2 курсу кафедри фізичного виховання Микита Ріяко та Яна Пономарьова розповіли про те, як їм вдається поєднувати заняття спортом та навчання, які нові і практично важливі знання вони здобули та як планують застосувати їх в майбутньому.

Весь педагогічний склад кафедри фізичного виховання радо запросив школярів доєднатися до дружньої родини політехніків та разом крокувати до найвищих спортивних п’єдесталів

.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *