УСПІХИ НАШИХ БОРЦІВ НА ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ!

16-17 березня наші студенти продемонстрували гідний результат на Чемпіонаті України з вільної боротьби серед чоловіків до 23 років, який проходив в місті Луцьк.

Наша команда була представлена в такому складі:

Віктор Бороган в/к 61кг СГТ-123

Юрій Тарасов в/к 70кг КН-921г

Іван Андрєєв в/к 79кг МІТ-223сна

Олександр Андрєєв в/к 86кг СГТ-121

Микита Ріяко в/к 125кг СГТ-122

Представником команди був випускник спеціальності «Фізична культура і спорт» 2023 р., майстер спорту України Денис Бороган.

Завдяки зусиллям тренерського складу та підтримці ректорату університету наші хлопці здобули такі результати!

Віктор Бороган (студент першого курсу спеціальності «Фізична культура і спорт»), незважаючи на свій молодий вік, продемонстрував видовищну зрілу боротьбу, в сутичці за бронзу впевнено та достроково переміг свого суперника та посів 3 місце!

Юрій Тарасов зупинився за крок до п’єдесталу поступившись в боротьбі за бронзову медаль.

Микита Ріяко (студент другого курсу спеціальності «Фізична культура і спорт») зробив справжню сенсацію, проявивши волю та характер в бронзовому фіналі, та достроково переміг свого суперника з Одеської області, тим самим виконав норматив майстер спорту України!

Цими ж днями наш студент продемонстрував достойний результат на чемпіонаті України з греко-римської боротьби серед чоловіків до 23 років, який проходив в місті Дніпро.

Дмитро Васильєв (студент четвертого курсу спеціальності «Фізична культура і спорт») став віце-чемпіоном України у ваговій категорії до 72кг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *