Краєзнавчий конкурс «МОЯ МАЛА БАТЬКІВЩИНА: ОСВІДЧЕННЯ У ЛЮБОВІ»

Етнографічний музей «Слобожанські скарби» ім. Г. Хоткевича
Національного технічного університету «ХПІ»
Харківське відділення Українського  етнологічного центру ІМФЕ НАН України
Факультет соціально-гуманітарних технологій НТУ «ХПІ»
Академія військово-історичних наук і козацтва ГШ СКВ
Профспілковий комітет студентів Національного технічного університету «ХПІ»

 ОГОЛОШУЮТЬ

КРАЄЗНАВЧИЙ КОНКУРС ЕСЕ ТА ФОТОГРАФІЙ
«МОЯ МАЛА БАТЬКІВЩИНА: ОСВІДЧЕННЯ У ЛЮБОВІ»

 У кожного з нас є своя мала Батьківщина, яку не любити – не можна. Пропонуємо вам своєрідне освідчення у любові – зробити авторську художню фотографію та написати есе-коментар до неї, де треба висловити свої думки і почуття з приводу того, чим вам дороге ваше місто чи село.

Для участі у конкурсі потрібно подати 2 аркуші форматом А4: 1) фотографію, 2) есе на 1 сторінку (шрифт Times New Roman, 12 кегль, інтервал 1,5). Есе обов’язково повинно мати назву (прямий жирний шрифт, 14 кегль, великими літерами), в кінці – підпис жирним шрифтом, курсивом: ім’я, прізвище, група (наприклад: Ганна Іванова, гр. КІТ-201.8).

Спочатку есе і фото треба надіслати на пошту mmkrasikov@gmail.com проф. Красикову Михайлу Михайловичу (тел. 067-91-014-91) разом із довідкою про автора (прізвище, ім’я, курс, група, електронна пошта та контактні телефони).

Після того, як ваша робота буде схвалена, фото і текст треба роздрукувати, заламінувати та здати до 25 квітня 2019 р. у музей «Слобожанські скарби» Національного технічного університету «ХПІ» (вул. Кирпичова, 2, корпус У1, ауд. 702 або 903, з 9.00 до 16.30). На зворотному боці фотографії олівцем написати прізвище, ім’я, групу та телефон автора.

Переможців чекають нагороди.

За результатами конкурсу на початку травня 2019 р. буде влаштована виставка у Етнографічному музеї «Слобожанські скарби» ім. Г. Хоткевича НТУ «ХПІ».