03 лютого 2025 року науково-педагогічні працівники та здобувачі освіти розпочали навчання на естонсько-українській навчальній програмі «Партнерство для створення спільних локальних продуктів та кластери для підвищення їх експортної спроможності». Навчальна програма: про український та естонський досвід створення партнерств та кластерів; про спільні локальні продукти та підвищення їх експортного потенціалу.
Попереду:
- 3-місячна навчальна онлайн-програма
- зустрічі з українськими та естонськими експертами
- жваві обговорення, консультації та практичні кейси
Перші зустрічі від експертів туристичної галузі:
Холодок Валентина, к.наук з держ. управ., ОКЗ «Харківський організаційно-методичний центр туризму», стейкхолдер кафедри туризму і готельно-ресторанного бізнесу НТУ «ХПІ»
Тема: «Створення партнерських ініціатив: моделі співпраці»
Бондаренко Валерія, керівниця міжнародного культурно-гуманітарного проєкту «Відлуння руйнації», гендиректорка «Дороги вина та смаку України»
Титикало Лариса, гастроекспертка, гендиректорка «Доріг вина та Смаку України»
Членкиня правління «Дороги вина та смаку Української Бессарабії» та «Дороги вина та смаку Київщини»
Вдячні Академії сільського туризму за можливість живого спілкування з фахівцями, практиками в галузі розвитку бізнесу в туризмі. Участь здобувачів освіти кафедри туризму і готельно-ресторанного бізнесу в навчальній програмі мотивує студентів розвиватися, ставити амбітні цілі та знаходити дієві механізми їх реалізації на основі реальних кейсів. Такі зустрічі допомагають студентам мислити як професіонали, приймати виважені рішення та розуміти особливості роботи в галузі туризму і гостинності, а також сприяють формуванню у здобувачів освіти soft–skills.
Галерея: