Мартинова Вікторія Вікторівна

МАРТИНОВА ВІКТОРІЯ ВІКТОРІВНА 

 

Інженер I категорії кафедри туризму і готельно-ресторанного бізнесу

 

E-mail: viktoriia.martynova@khpi.edu.ua 

 

ВИЩА ОСВІТА 

  • Спеціальність «Туризм і рекреація», освітня програма «Туризмознавство», Харківська державна академія культури (2024)

 

СТАЖУВАННЯ ТА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

  • участь у міжнародному семінарі «Розвиток місцевої культури та культурного туризму шляхом створення й промоції культурних маршрутів», який проведено в рамках проєкту «Карпатський культурний шлях», 21-23 лютого 2023 р. (сертифікат)
  • участь у проєкті Erasmus+ 101085651 – BeSustainAble за напрямом модуля Jean Monet “Business models for sustainability challenges and didgital transformationa” («Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація»), м. Харків, ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2023 р. (сертифікат № BSA 091/2023)
  • завершення дистанційного курсу «Диверсифікація сільського туризму через збалансованість та креативність: поширення європейського досвіду в Україні» за підтримки програми Erasmus+ в рамках проєкту за напрямом Jean Monnet № 620720-EPP-1-2020-I-UA-EPPIMO-MODULE “Diversification of rural tourism through sustainability and creativity: disseminating European experience in Ukraine (DIRUT)”, 25 березня – 17 червня 2023 р., Запоріжжя, ЗНУ (сертифікат)
  • успішне закінчення курсу «Академічна доброчесність: онлайн-курс для викладачів», платформа Prometheus, 26 березня 2023 р. (сертифікат)
  • проходження дистанційного курсу “IT-інструменти для викладачів”, Global Logic Education, липень 2023 р. (сертифікат)
  • участь в круглому столі «Зелена відбудова України: роль HoReCa», Zero Waste Alliance Ukraine & Europe Climate Foundation, 26 вересня 2023 року (сертифікат)
  • успішне завершення навчального курсу «6 кроків до доброчесності: від теорії до практики», Національне агентство з питань запобігання корупції, 28 вересня 2023 р. (сертифікат)
  • участь в підсумковій конференції проєкту «Диверсифікація сільського туризму через збалансованість та креативність: поширення європейського досвіду в Україні» в рамках проєкту 620720-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE (Erasmus+ JMM DIRUT, Запорізький національний університет), 16 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • участь у III Міжнародній науково-практичній конференції «Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку», м. Запоріжжя, ЗНУ, 30 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • участь у вебінарі «Європейські моделі соціального бізнесу» в межах проєкту ЄС Еразмус+, напряму ім. Жана Моне в межах проєкту 101085348 – EUROSECRET – ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH «Європейські практики соціального підприємництва: сталість, інклюзія та креативність», м. Запоріжжя, ЗНУ, 25 січня 2024 р. (сертифікат № 02125243-5434/2024)
  • навчання з онлайн тренінгової програми «Диверсифікація сільської економіки через мережу громадських консультаційних центрів туризму», Академія сільського розвитку, ГО «Спілка сільського зеленого туризму України», 16-17 квітня 2024 р. (сертифікат № 167-1604/2024)
  • участь у програмному модулі Jean Monnet 101085651 – BeSustainAble “Business Models for sustainbility challenges and digital transformation” («Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація»), м. Харків, ХНУ імені В.Н. Каразіна, 31 травня 2024 р. (сертифікат № BSA 251/2024)
  • участь в I еногастрономічному саміті Slow Food Odesa, м. Одеса, ОНТУ, 01 листопада 2024 р. (сертифікат)
  • участь в співорганізації Всеукраїнського студентського симпозіуму «Ностальгійний туризм: традиційні форми та сучасні інновації», м. Харків, 27 листопада 2024 р. (сертифікат)
  • участь у II Міжнародній науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 26-27 листопада 2024 р. (сертифікат)
  • участь у міжнародному семінарі «Стратегічне планування в гостинності та туризмі», м. Одеса, ОНТУ, 27/29 листопада 2024 р. (сертифікат)
  • участь у X Міжнародній науково-практичній конференції «Сталий розвиток аграрної сфери: інженерно-економічне забезпечення», ВП Національного університету біоресурсів і природокористування України «Бережанський агротехнічний інститут», 10 квітня 2025 р. (сертифікат)
  • участь у роботі круглого столу «Туризм, гостинність, креативні індустрії: ключові тренди взаємодії та розвитку», м. Харків, НТУ «ХПІ», 16 квітня 2025 р. (сертифікат)