Бакалавр

На сьогоднішній день кафедра «Комп’ютерної інженерії та програмування» проводить підготовку фахівців 12 галузі знань «Інформаційні технології» по спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» за двома освітньо-професійними програмами: «Сучасне програмування, мобільні пристрої та комп’ютерні ігри» та «Прикладна комп’ютерна інженерія».

 

Освітня програма «Сучасне програмування мобільні пристрої та комп’ютерні ігри» мають освітні траєкторії «Програмування мобільних і вбудованих комп’ютерних систем» (Це розробка сучасного програмного забезпечення комп’ютерних систем, систем інтелектуальної обробки інформації, забезпечення якості обслуговування комп’ютерних систем і мереж) та  «Інноваційний кампус» (Концепцією програми є перехід від декларативної схеми навчання, основою якої є здобуття знань, до проектної схеми, спрямованої на набуття практичних навичок створення продуктів та систем. Стати учасником програми можна пройшовши конкурсний відбір на 4-х тижневому марафоні. Навчання триває протягом 2 і 3 року навчання).

 

СУЧАСНЕ ПРОГРАМУВАННЯ, МОБІЛЬНІ ПРИСТРОЇ ТА КОМП’ЮТЕРНІ ІГРИ

 

Освітня програма «Прикладна  комп’ютерна інженерія» включає в себе різноманіття напрямків та знань, пов’язаних з програмним забезпеченням комп’ютерних систем; взаємодію інтелектуальних об’єктів з навколишнім середовищем; створення альтернативної цифрової реальності та має траєкторії «Web-дизайн та Internet-програмування й «Інженерія захищених систем та мереж».

 

ПРИКЛАДНА КОМП’ЮТЕРНА ІНЖЕНЕРІЯ