Мотиваційні зустрічі. Володимир Алексєєв

Мотиваційна зустріч на кафедрі «Підйомно-транспортні машини і обладнання»

Мотиваційні зустрічі стали доброю традицією на кафедрі ПТМ і О. Їх мета заохотити наших студентів до навчання, саморозвитку і нових досягнень. Під час таких заходів наші студенти на реальних кейсах можуть побачити, які перспективи для них відкриті, адже найчастіше спікерами є випускники саме нашої кафедри.

Студенти спеціалізації «Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні, меліоративні машини і обладнання» (спеціальність 133. Галузеве машинобудування) мали можливість дізнатись історію досягнень нашого магістранта Володимира Алексєєва.

Володимир Алєксєєв вже на першому курсі завдяки договору про співпрацю, що має НТУ «ХПІ» з німецьким університетом Швайнфурт-Вюрцбурга отримав запрошення на навчання в другому семестрі першого курсу в Німеччині.

При написанні бакалаврської роботи Володимир досліджував безконтактну передачу даних в логістичних ланцюгах, створив на кафедрі «Підйомно-транспортні машини і обладнання» діючий макет.

Кожен студент НТУ «ХПІ» може створити власний стартап і представити його на конкурс від фондів з якими співпрацює наш університет. Одним з таких стартапів, які отримали фінансування і менторську підтримку став проект кафедри «Підйомно-транспортні машини і обладнання», в розвитку якого Володимир приймав активну участь.

В даний час Володимир проходить переддипломну практику на одному з потужних і швидкозростаючих підприємств Харкова – ТОВ НВФ “ТКС”, де отримав позитивний відгук від керівника Мирона Барана. Зараз Володимир готується до захисту магістерської дипломної роботи. Бажаємо йому успіхів і нових досягнень.