Навіть в такий складний час, коли країна потерпає від нападів російських окупантів, наші вчені продовжують вдосконалювати свої педагогічні навички та розвивати наукові інтереси, а студенти не зупиняють свій освітній процес ні всередині країни, ні за її межами.
Так, професор кафедри, доктор економічних наук, Косенко Олександра Петрівна, в рамках педагогічної мобільності міжнародної програми Еразмус+  в квітні 2022 року пройшла стажування в Угорщині, місто Мішкольц. Під час стажування провела кілька зустрічей з науковцями та видатними викладачами Мішкольцкого університету, провела лекцію та відвідала заняття інших викладачів (Сабольч Нагі, Маріанн Шомоші, Андреа Губік), підготувала у співавторстві з угорськими вченими наукову статтю до публікації в міжнародному виданні.
Здобувачки вищої освіти 2 курсу спеціальності 075  “Маркетинг”, групи БЕМ-920а, Гуртова Марія, Калиновська Надія та Коваленко Ольга, завдяки своєму наполегливому навчанню, а також відмінним знанням англійської мови отримали змогу закінчити весняний семестр у Мішкольцькому університеті з міжнародною стипендією за програмою Еразмус+