10 травня 2024 року відбулася зустріч здобувачів кафедри маркетингу та інституту ЕММБ з відомим фахівцем у галузі маркетингу і реклами, власником маркетингового бюро Monya Gets Кирилом Нагорним. Зустріч була присвячена обговоренню можливостей літнього стажування та подальшого працевлаштування для наших здобувачів.
На початку зустрічі Кирило коротко представив себе та розповів про свій досвід роботи в галузі маркетингу та реклами. Він висвітлив основні напрями роботи його агенції та підкреслив важливість практичного досвіду для молодих спеціалістів.
Після цього Кирило Нагорний розповів про можливості літнього стажування та працевлаштування для здобувачів за трьома напрямами.
Після презентації кожного напрямку студенти мали змогу задати питання Кирилу Нагорному. Було обговорено такі питання, як умови стажування, можливості кар’єрного зростання в агенції, процес відбору стажерів та багато іншого.
Зустріч завершилася активним обговоренням та обміном контактами між здобувачами та представником агенції Monya Gets. Багато здобувачів виявили зацікавленість у можливостях стажування та працевлаштування, і це сприяє розвитку партнерства між кафедрою маркетингу та професійними галузевими гравцями.