Другокурсник Сергій Левченко – Перший Віце-Містер ХПІ 2016!

8 квітня 2016 року в клубі “Balero” відбувся фінал щорічного конкурсу “Містер ХПІ 2016” . Більше місяця щоденних тренувань вилилося на сцені в двогодинне шоу перед очима більш ніж декількох сотень глядачів, на якому 12 сміливих, чарівних і харизматичних хлопців з різних факультетів ХПІ боролися за почесне звання “Містер ХПІ”. Традиційно, організатором конкурсу виступив ОСС «Студентський альянс».

Прграма конкурсу складалася з трьох добре продуманих і незвичайних за своєю ідеєю дефіле, а також творчих номерів, які кардинально відрізнялися один від одного, проявляючи кожного учасника. За титул «Містер ХПІ» боровся другокурсник кафедри стратегічного управління групи КН-24 Левченко Сергій (на фото крайній зліва в нижньому ряду), який за підсумками голосування зупинився за крок від перемоги і отримав почесний титул Першого Віце-Містера ХПІ 2016.

В цілому конкурс пройшов незабутньо як для всіх учасників, так і для тих, хто прийшов подивитися це шоу, залишивши безліч позитивних емоцій і спогадів.