Зустріч кафедри стратегічного управління з абітурієнтами

22 лютого 2024 року кафедрою проведено захід «Знайомство з кафедрою стратегічного управління та її освітніми програмами».

Кафедра представила освітні програми, які пропонуються абітурієнтам. Учасники заходу отримали детальну інформацію про дисципліни, які вони можуть вивчати, та можливості, які відкриваються перед ними у світі ІТ.

Завідувачка кафедри стратегічного управління та гарант освітньої програми «Комп’ютерні науки. Штучний інтелект та управління проєктами» спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» Гринченко Марина Анатоліївна розповіла про особливості освітньої програми та конкурентні переваги кафедри.

Професор кафедри стратегічного управління д.т.н., гарант освітньої програми Кононенко Ігор Володимирович розповів про особливості  програми на рівні магістра «Управління проєктами в сфері інформаційних технологій».

Одним із основних моментів заходу була презентація історій успіхів випускників кафедри. Вони поділилися своїми досягненнями та шляхами до успіху в ІТ-галузі, що стало невід’ємним джерелом натхнення та мотивації для молодого покоління.

Випускник кафедри стратегічного управління Шапошніков Микита Senior Frontend engineer ІТ-компанії EncircleLabs розповідав про сучасні  напрямки ІТ індустрії. Микита розпочав свою доповідь, розповідаючи про перші кроки на шляху досягнень у сфері ІТ. Пояснив  можливості входження в ІТ середовище. Він поділився своїм досвідом вивчення комп’ютерних технологій та навичками, які допомогли йому пройти шлях від початків до успіху.

Випускник кафедри стратегічного управління Баландін Данило презентував свою історію успіху в ІТ-індустрії. Данило представив свою дорожню карту успіху, в якій він відобразив ключові події, рішення та досягнення, що привели його до визнання в ІТ-галузі. Він підкреслив важливість визначення цілей, наполегливості та навичок управління проєктами, які стали основою його кар’єрного зростання.

Випускники кафедри стратегічного управління надали корисні поради та вказівки щодо вибору кар’єрного шляху в сфері ІТ.

Захід став успішним інформаційним заходом, який допоміг учасникам отримати більше інформації про ІТ-освіту та кар’єрні можливості.

Бажаємо абітурієнтам досягнути успіхів та знаходити натхнення на своєму освітньому шляху!

Приєднуйтеся до наших ресурсів та отримайте інформацію про заходи!

Посилання на запис заходу у youtube

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *