ФОТОВИСТАВКА

«Місто в об’єктиві соціології»

DSC_1909З 30 травня по 3 червня в Палаці студентів Національного технічного університету «Харківського політехнічного інституту» пройшла фотовиставка «Місто в об’єктиві соціології».

DSC_1899DSC_1846Головна ідея фотовиставки – привернути увагу громадськості до соціальних проблем міського середовища. Унікальність фотовиставки полягає в тому, що всі фотографії супроводжуються анотаціями, в яких автори підкреслюють найбільш значущі та гострі проблеми, що непокоять городян. В експозиції представлено понад 60 робіт, як професійних фотографів, так і аматорів. Учасниками виставки стали студенти та викладачі 7 ВНЗ міста Харкова та студентка Львівської «Політехніки», активісти громадянського суспільства, що представляють абсолютно різні структури. Їх роботи охоплюють досить широкий спектр міського життя: починаючи від проблем екології та закінчуючи архітектурою старого міста.

Це перша виставка, яка проводиться за ініціативи кафедри соціології та політології, вона присвячена 52-річчю кафедри та 20-річчю факультету соціально-гуманітарних технологій НТУ «ХПІ».

Детальніше…

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.