Профорієнтаційна робота

25.02.2024р. в рамках плану проведення профорієнтаційної роботи о 12:00 за київським часом доцентом кафедри фізичного виховання Поляковим І.О. була проведена онлайн-лекція із учнями Олімпійського фахового коледжу ім. І.Піддубного (м.Київ), Харківського фахового коледжу спортивного профілю, КДЮСШ «Атлант» (м.Київ), КЗ ДЮСШ «Winners» (м.Харків) про можливості вступу до НТУ «ХПІ» на спеціальність «Фізична культура і спорт», а також про актуальну інформацію про НМТ у 2024 році.

Даний захід складався з 4-х блоків, а саме:

  • у першому блоці розповідь була присвячена інформації про видатних спортсменів та тренерів, які навчалися в НТУ ХПІ, які своїми спортивними досягненнями та нагородами зробили вагомий внесок у спортивну славу України;
  • у другому блоці була представлена актуальна інформація про Національний мультипредметний тест від Директора Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександра Сидоренка.
  • у третій частині нашого заходу професором кафедри Борейко Н.Ю.була надана інформація щодо умов та правил вступу на спеціальність «Фізична культура і спорт» у 2024 році.
  • в останньому блоці бесіди всі бажаючі присутні на заході абітурієнти та їх батьки мали змогу задати будь які питання, які їх зацікавили стосовно вступу до НТУ «ХПІ».

Підводячи підсумок проведення даного заходу можна відмітити, що вся підготовлена інформація була викладена у повному обсязі, було задано ряд запитань, на які були надані вичерпані відповіді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *