26 вересня 2025 року о 10:25 кафедра туризму і готельно-ресторанного бізнесу запрошує усіх бажаючих на засідання наукового гуртка “HoReCa&Tourism” за темою:
«Майбутнє туризму: інновації, сталий розвиток і конкурентоспроможність».
Засідання гуртка буде присвячено Міжнародному дню туризму, який відзначається у всьому світі щороку 27 вересня та спрямований на підвищення обізнаності про роль туризму в соціальному, культурному, політичному та економічному житті суспільства.
У програмі заходу:
✔️Відкриття секції
- Привітання завідувачки кафедри туризму і готельно-ресторанного бізнесу Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», доктора екон. наук, професора ЯКИМЕНКО-ТЕРЕЩЕНКО Наталії Василівни
- Виступ доцента кафедри туризму 1 готельно-ресторанного бізнесу Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», кандидат екон. наук, доцента ЧАЙКИ Тетяни Юріївни
Тема: «Роль digital-технологій у просуванні ресурсів наукового туризму як унікальних атракторів дестинації»
✔️Міні-доповіді студентів на теми:
- Лимаренко Анна, студентка 4 курсу спеціальність «Туризм і рекреація» Конкурентоспроможність тематичних парків розваг: кейси Disneyland, Universal Studios ma inuUX
-
Захарова Анна, студентка 5 курсу спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» Гастрономічний туризм і ресторанний бізнес: інструменти формування іміджу територіӣ
-
Путятіна Софія, студентка 3 курсу спеціальність «Туризм і рекреація» Зелений туризм: чому екологічні ініціативи стають важливими для подорожей
-
Копейченко Євген, студент 5 курсу спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» Dark Kitchen: інноваційне рішення в ресторанному бізнесі
-
Третякова Катерина, студентка 4 курсу спеціальність «Туризм і рекреація» Італія як приклад конкурентоспроможної туристичної дестинації: принципи просування та уроки для України
-
Левіна Юлія, студентка 2 курсу спеціальність «Туризм і рекреація» Курортні міста Херсонщини: туризм як драйвер розвитку та відновлення регіону
-
Чернат Альона, студентка 4 курсу спеціальність «Туризм і рекреація» Інноваційні підходи в управлінні дестинаціями: досвід Сінгапуру та ОАЕ
-
Білоус Ярослава, студентка 3 курсу спеціальність «Міжнародні економічні відносини» AR-застосунок Wuntor: секрети успіху в туризмі та екскурсійному обслуговуванні
- Захарова Анна, студентка 5 курсу спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» Туристичні інновації – поєднання культури та технологій✔️Дискусійна панель: «Яким буде туризм у 2030 році?»
✔️Інтерактивна частина – вікторина з питань туризму та гостинності.
🔥Підбиття підсумків, нагородження найактивніших учасників.
Запрошуємо до участі всіх, хто цікавиться сучасними тенденціями у сфері туризму та гостинності!
📅 Дата: 26 вересня 2025 року
🕥 Час: 10:25
📍 Місце: онлайн https://surl.li/vvckrq