Запрошуємо усіх бажаючих на засідання наукового гуртка “HoReCa&Tourism” за темою: «Майбутнє туризму: інновації, сталий розвиток і конкурентоспроможність»

26 вересня 2025 року о 10:25 кафедра туризму і готельно-ресторанного бізнесу запрошує усіх бажаючих на засідання наукового гуртка “HoReCa&Tourism” за темою:

«Майбутнє туризму: інновації, сталий розвиток і конкурентоспроможність».

Засідання гуртка буде присвячено Міжнародному дню туризму, який відзначається у всьому світі щороку 27 вересня та спрямований на підвищення обізнаності про роль туризму в соціальному, культурному, політичному та економічному житті суспільства.

У програмі заходу:

✔️Відкриття секції

  • Привітання завідувачки кафедри туризму і готельно-ресторанного бізнесу Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», доктора екон. наук, професора ЯКИМЕНКО-ТЕРЕЩЕНКО Наталії Василівни
  • Виступ доцента кафедри туризму 1 готельно-ресторанного бізнесу Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», кандидат екон. наук, доцента ЧАЙКИ Тетяни Юріївни
    Тема: «Роль digital-технологій у просуванні ресурсів наукового туризму як унікальних атракторів дестинації»

✔️Міні-доповіді студентів на теми:

  •  Лимаренко Анна, студентка 4 курсу спеціальність «Туризм і рекреація» Конкурентоспроможність тематичних парків розваг: кейси Disneyland, Universal Studios ma inuUX
  • Захарова Анна, студентка 5 курсу спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» Гастрономічний туризм і ресторанний бізнес: інструменти формування іміджу територіӣ
  • Путятіна Софія, студентка 3 курсу спеціальність «Туризм і рекреація» Зелений туризм: чому екологічні ініціативи стають важливими для подорожей
  • Копейченко Євген, студент 5 курсу спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» Dark Kitchen: інноваційне рішення в ресторанному бізнесі
  • Третякова Катерина, студентка 4 курсу спеціальність «Туризм і рекреація» Італія як приклад конкурентоспроможної туристичної дестинації: принципи просування та уроки для України
  • Левіна Юлія, студентка 2 курсу спеціальність «Туризм і рекреація» Курортні міста Херсонщини: туризм як драйвер розвитку та відновлення регіону
  • Чернат Альона, студентка 4 курсу спеціальність «Туризм і рекреація» Інноваційні підходи в управлінні дестинаціями: досвід Сінгапуру та ОАЕ
  • Білоус Ярослава, студентка 3 курсу спеціальність «Міжнародні економічні відносини» AR-застосунок Wuntor: секрети успіху в туризмі та екскурсійному обслуговуванні
  • Захарова Анна, студентка 5 курсу спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» Туристичні інновації – поєднання культури та технологій✔️Дискусійна панель: «Яким буде туризм у 2030 році?»
    ✔️Інтерактивна частина – вікторина з питань туризму та гостинності.
    🔥Підбиття підсумків, нагородження найактивніших учасників.

Запрошуємо до участі всіх, хто цікавиться сучасними тенденціями у сфері туризму та гостинності!

📅 Дата: 26 вересня 2025 року
🕥 Час: 10:25
📍 Місце: онлайн https://surl.li/vvckrq

 

Поділитись: