Кафедра туризму і готельно-ресторанного бізнесу НТУ «ХПІ»

DEPARTMENT OF TOURISM AND HOSPITALITY BUSINESS

Кафедра туризму і готельно-ресторанного бізнесу НТУ «ХПІ» - DEPARTMENT OF TOURISM AND HOSPITALITY BUSINESS

До уваги здобувачів освіти

ДО УВАГИ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ

 

СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНА СЛУЖБА НТУ «ХПІ»

https://web.kpi.kharkov.ua/ppuss/uk/sotsialno-psihologichna-sluzhba-ntu-hpi

 

РОЗГЛЯД СКАРГ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ

https://www.kpi.kharkov.ua/ukr/osvita/rozglyad-skarg-zdobuvachiv-osvity-2  

 

ПРАВИЛА ПРИЗНАЧЕННЯ СТИПЕНДІЙ

https://www.kpi.kharkov.ua/ukr/studentske-zhittya/pryznachennya-stypendij

 

АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ

https://blogs.kpi.kharkov.ua/v2/nv/akredytatsiya/akademichna-dobrochesnist

 

ЕЛЕКТРОННИЙ РЕПОЗИТАРІЙ НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ «ХАРКІВСЬКИЙ ПОЛІТЕХНІЧНИЙ ІНСТИТУТ»

https://repository.kpi.kharkov.ua/home

 

ЕЛЕКТРОННІ РЕСУРСИ ДЛЯ ОСВІТИ ТА НАУКИ

http://library.kpi.kharkov.ua/uk/resursu

 

ОН-ЛАЙН КУРСИ, ОСВІТА ВПРОДОВЖ ЖИТТЯ

http://library.kpi.kharkov.ua/uk/Open_education

 

КОНФЕРЕНЦІЇ, СЕМІНАРИ

http://library.kpi.kharkov.ua/uk/conference

 

НОРМАТИВНА ДОКУМЕНТАЦІЯ

Положення про куратора (керівника) академічної групи НТУ «ХПІ»
Положення про порядок ліквідації академічної заборгованості НТУ «ХПІ»
Порядок організації поточного, семестрового контролю та атестації здобувачів освіти із застосуванням дистанційних технологій навчання
Положення про організацію освітнього процесу в НТУ «ХПІ» (друга редакція)
Положення про екзаменаційну комісію у Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут»
Положення про критерії та систему оцінювання знань та вмінь і про рейтинг здобувачів вищої освіти
Порядок подання та розгляду заяв про випадки булінгу (цькування), реагування на доведені випадки булінгу (цькування)