З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ТУРИЗМУ ПРОВЕДЕНО ЗАСІДАННЯ НАУКОВОГО ГУРТКА КАФЕДЕРИ «HORECA & TOURISM»

25 вересня на кафедрі туристичного та готельно-ресторанного бізнесу відбулося чергове засідання студентського наукового гуртка «HoReCa & Tourism», яке мало тематику «Майбутнє туризму: інновації, сталий розвиток та конкурентоспроможність».

Відкрила засідання гуртка д.е.н., професор, завідувачка кафедри туризму і готельно-ресторанного бізнесу ЯКИМЕНКО-ТЕРЕЩЕНКО Наталія Василівна. В своїй промові вона наголосила на історії та масштабності святкування Дня Туризму у світі та привітала усіх присутніх з цим святом.

Доповідь доцентки кафедри Тетяни ЧАЙКИ була присвячена ролі digital-технологій у просуванні ресурсів наукового туризму як унікальних атракторів дестинації. Тетяна Юріївна розповіла про цікавий досвід наукового туризму у світі та європейському просторі та підкреслила перспективність цього напряму у майбутньому розвитку України, яка має вагомий науковий потенціал та спроможна бути активною туристичною локацією для усіх, хто дотичний до сфер освіти, науки, розвитку технологій.

ЛИМАРЕНКО Анна, студентка 4 курсу спеціальності «Туризм і рекреація» під керівництвом доц. Лариси СТРИГУЛЬ виступила з цікавою та доповіддю  «Конкурентоспроможність тематичних парків розваг: кейси Disneyland, Universal Studios ma inuUX».

ЗАХАРОВА Анна, студентка 5 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» презентувала цікаве дослідження «Гастрономічний туризм і ресторанний бізнес: інструменти формування іміджу територіӣ», виконане під науковим керівництвом доц. Катерини КУНИЦІ, а в межах дисципліни доц. Тетяни ЧАЙКИ Анна підготувала доповідь Захарова Анна «Туристичні інновації – поєднання культури та технологій».

ПУТЯТІНА Софія, студентка 3 курсу спеціальності «Туризм і рекреація» під керівництвом проф. Наталії ЯКИМЕНКО-ТЕРЕЩЕНКО презентувала дослідження  «Зелений туризм: чому екологічні ініціативи стають важливими для подорожей».

КОПЕЙЧЕНКО Євген, студент 5 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» розповів про «Dark Kitchen: інноваційне рішення в ресторанному бізнесі» – цікаве дослідження, виконане під керівництвом проф. Наталії ЯКИМЕНКО-ТЕРЕЩЕНКО.

ТРЕТЯКОВА Катерина, студентка 4 курсу спеціальності «Туризм і рекреація» обрала темою доповіді «Італія як приклад конкурентоспроможної туристичної дестинації: принципи просування та уроки для України».

ЛЄВІНА Юлія, студентка 2 курсу спеціальності «Туризм і рекреація» під керівництвом доц. Олександра НОСИРЄВА презентувала доповідь «Курортні міста Херсонщини: туризм як драйвер розвитку та відновлення регіону».

ЧЕРНАТ Альона, студентка 4 курсу спеціальності «Туризм і рекреація» сфокусувалась на темі «Інноваційні підходи в управлінні дестинаціями: досвід Сінгапуру та ОАЕ», яку досліджувала разом з науковим керівником

БІЛОУС Ярослава, студентка 3 курсу спеціальності «Міжнародні економічні відносини» презентувала «AR-застосунок Wuntor: секрети успіху в туризмі та екскурсійному обслуговуванні» – цікаве дослідження, проведене під керівництвом доц. Тетяни ЧАЙКИ, яке вона досліджувала в межах ДВВ «Цифровий туризм».

На завершення засідання усі учасники отримали подяку за участь у науковому гуртку та побажання нових творчих успіхів, цікавих туристичних подорожей!

 

Галерея: 

 

Поділитись: