Кафедра туризму і готельно-ресторанного бізнесу НТУ «ХПІ»

DEPARTMENT OF TOURISM AND HOSPITALITY BUSINESS

Кафедра туризму і готельно-ресторанного бізнесу НТУ «ХПІ» - DEPARTMENT OF TOURISM AND HOSPITALITY BUSINESS

Наукова робота студентів

 

Організація науково-дослідної роботи студентів є важливим чинником підвищення ефективної професійної підготовки майбутнього фахівця у вищому навчальному закладі передусім тому, що передбачає індивідуалізацію навчання, дає змогу реалізовувати особистісно орієнтоване навчання, розширює обсяг знань, умінь та навичок студентів, сприяє формуванню активності, ініціативи, допитливості, розвиває творче мислення, спонукає до самостійних пошуків. Кафедра туризму і готельно-ресторанного бізнесу НТУ «ХПІ» активно підтримує та заохочує науково-дослідну роботу студентів.

Студенти кафедри, досліджуючи різноманітні аспекти розвитку готельно-ресторанного бізнесу та туристичної індустрії, формують фахові компетенції, беруть активну участь у наступних наукових заходах :

  • щорічних конференціях в НТУ «ХПІ» та конференціях у ЗВО України;
  • студентських олімпіадах та конкурсах;
  • науковій тематиці кафедри;
  • публікації статей у фахових виданнях.

 

З публікаціями студентів кафедри можна ознайомитись за посиланнями:

 

Список публікацій здобувачів вищої освіти зі спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм і рекреація» за 2023 р.

 

Список публікацій здобувачів вищої освіти зі спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм і рекреація» за період січень-червень 2024 р.

 

Cертифікати здобувачів освіти:

 

2022/2023 навчальний рік
  • Чернікова Єлизавета – участь у роботі І Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тенденції, проблеми та перспективи управління розвитком туризму», 23-24 березня 2023 року, м. Дніпро, Приазовський державний технічний університет (сертифікат)
  • Мозольский Едуард участь у XX Міжнародній школі-семінарі «Сучасні педагогічні технології в освіті», 04-08 квітня 2023 року, м Харків, НТУ «ХПІ» (сертифікат)
  • Чернат Альона – участь у X Міжнародній науково-практичній конференції «Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації», 06-07 квітня 2023 р., м. Київ, Київський національний університет культури і мистецтв, Київський університет культури (сертифікат)
  • Глінкіна Вікторія – участь у III Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю «Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика»,  Львів, ЛДУФК імені І. Боберського, 18 травня 2023 р. (сертифікат)
  • Третякова Катерина – участь у онлайн-вебінарі «Сучасні методи та тренди управління туристичними комплексами: європейський досвід (на прикладі діяльності туристичного оператора Турал)», 07 квітня 2023 р. (сертифікат № 1148/06.05.2023)
  • Чернат Альона – участь у онлайн-вебінарі «Сучасні методи та тренди управління туристичними комплексами: європейський досвід (на прикладі діяльності туристичного оператора Турал)», 07 квітня 2023 р. (сертифікат № 1151/06.05.2023)
  • Литвиненко Анастасія – участь у онлайн-вебінарі «Сучасні методи та тренди управління туристичними комплексами: європейський досвід (на прикладі діяльності туристичного оператора Турал)», 07 квітня 2023 р. (сертифікат № 1149/06.05.2023)
  • Чернікова Єлизавета – участь у онлайн-вебінарі «Сучасні методи та тренди управління туристичними комплексами: європейський досвід (на прикладі діяльності туристичного оператора Турал)», 07 квітня 2023 р. (сертифікат № 1154/06.05.2023)
  • Переляєва Мілана – участь у онлайн-вебінарі «Сучасні методи та тренди управління туристичними комплексами: європейський досвід (на прикладі діяльності туристичного оператора Турал)», 07 квітня 2023 р. (сертифікат № 1150/06.05.2023)
  • Копейченко Євген – участь в онлайн семінарі-тренінгу «Європейські практики диверсифікації сільського туризму на засадах збалансованості та креативності» та навчальній екскурсії «Креативні ідеї диверсифікації сільського туризму: досвід малого та середнього бізнесу України» в рамках проєкту № 620720-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE «Диверсифікація сільського туризму через збалансованість та креативність: поширення європейського досвіду в Україні», 25-26 травня 2023 р., м. Запоріжжя, ЗНУ (сертифікат)
  • Вишняков Олександр – участь у II Міжнародній студентській науковій конференції «Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та виклики» 23 березня 2023 р., м. Київ, Державний торговельно-економічний університет (сертифікат)
  • Ольшанська Єлизавета  – участь у II Міжнародній студентській науковій конференції «Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та виклики» 23 березня 2023 р., м. Київ, Державний торговельно-економічний університет (сертифікат)
  • Копейченко Євген – завершення дистанційного курсу «Диверсифікація сільського туризму через збалансованість та креативність: поширення європейського досвіду в Україні» за підтримки програми Erasmus+ в рамках проєкту за напрямом Jean Monnet № 620720-EPP-1-2020-I-UA-EPPIMO-MODULE “Diversification of rural tourism through sustainability and creativity: disseminating European experience in Ukraine (DIRUT)”, 25 березня – 17 червня 2023 р., Запоріжжя, ЗНУ (сертифікат)
  • Ніколаєва Олександра – завершення дистанційного курсу «Диверсифікація сільського туризму через збалансованість та креативність: поширення європейського досвіду в Україні» за підтримки програми Erasmus+ в рамках проєкту за напрямом Jean Monnet № 620720-EPP-1-2020-I-UA-EPPIMO-MODULE “Diversification of rural tourism through sustainability and creativity: disseminating European experience in Ukraine (DIRUT)”, 25 березня – 17 червня 2023 р., Запоріжжя, ЗНУ (сертифікат)
  • Третякова Катерина – завершення дистанційного курсу «Диверсифікація сільського туризму через збалансованість та креативність: поширення європейського досвіду в Україні» за підтримки програми Erasmus+ в рамках проєкту за напрямом Jean Monnet № 620720-EPP-1-2020-I-UA-EPPIMO-MODULE “Diversification of rural tourism through sustainability and creativity: disseminating European experience in Ukraine (DIRUT)”, 25 березня – 17 червня 2023 р., Запоріжжя, ЗНУ (сертифікат)
  • Чернат Альона – завершення дистанційного курсу «Диверсифікація сільського туризму через збалансованість та креативність: поширення європейського досвіду в Україні» за підтримки програми Erasmus+ в рамках проєкту за напрямом Jean Monnet № 620720-EPP-1-2020-I-UA-EPPIMO-MODULE “Diversification of rural tourism through sustainability and creativity: disseminating European experience in Ukraine (DIRUT)”, 25 березня – 17 червня 2023 р., Запоріжжя, ЗНУ (сертифікат)
  • Чернат Альона – участь у літній школі економіки Economics International Summer Camp “Let’s Renovate Ukraine”, м. Кременчук, КрНУ імені М. Остроградського, 05-18 липня 2023 р. (сертифікат)
  • Третякова Катерина – участь у літній школі економіки Economics International Summer Camp “Let’s Renovate Ukraine”, м. Кременчук, КрНУ імені М. Остроградського, 05-18 липня 2023 р. (сертифікат)
  • Копейченко Євгенучасть у літній школі економіки Economics International Summer Camp “Let’s Renovate Ukraine”, м. Кременчук, КрНУ імені М. Остроградського, 05-18 липня 2023 р. (сертифікат)
  • Ніколаєва Олександраучасть у літній школі економіки Economics International Summer Camp “Let’s Renovate Ukraine”, м. Кременчук, КрНУ імені М. Остроградського, 05-18 липня 2023 р. (сертифікат)
  • Назаренко Марина – участь у літній школі економіки Economics International Summer Camp “Let’s Renovate Ukraine”, м. Кременчук, КрНУ імені М. Остроградського, 05-18 липня 2023 р. (сертифікат)
  • Мозольський Едуард – участь у літній школі економіки Economics International Summer Camp “Let’s Renovate Ukraine”, м. Кременчук, КрНУ імені М. Остроградського, 05-18 липня 2023 р. (сертифікат)
2023/2024 навчальний рік
  • Стальмаков Микита – участь у IV Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності», ЛДУФК імені І. Боберського, 12 жовтня 2023 р. (сертифікат)
  • Булгаков Станіслав – участь у IV Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності», ЛДУФК імені І. Боберського, 12 жовтня 2023 р. (сертифікат)
  • Бєлікова Марина – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Вишняков Олександр – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Коваль Єлизавета – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Копейченко Євген – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Назаренко Марина – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Ніколаєва Олександра – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Титаренко Євген – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Третякова Катерина – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Чистикова Валерія – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Білоусов Віталій – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Бондарук Роман – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Загребенєв Дмитро – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Луговська Діана – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Медведєв Сергій – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Мозольський Едуард – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Шевцов Тарас – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Якименко Михайло – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Білоусов Данило – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Васильєв Дмитро – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Бєлікова Марина участь у III Міжнародній науково-практичній конференції «Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку», м. Запоріжжя, ЗНУ, 30 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Болюх Іринаучасть у III Міжнародній науково-практичній конференції «Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку», м. Запоріжжя, ЗНУ, 30 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Вишняков Олександручасть у III Міжнародній науково-практичній конференції «Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку», м. Запоріжжя, ЗНУ, 30 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Датченко Євгенійучасть у III Міжнародній науково-практичній конференції «Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку», м. Запоріжжя, ЗНУ, 30 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Копейченко Євгенучасть у III Міжнародній науково-практичній конференції «Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку», м. Запоріжжя, ЗНУ, 30 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Куркуріна Маріяучасть у III Міжнародній науково-практичній конференції «Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку», м. Запоріжжя, ЗНУ, 30 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Мозольский Едуардучасть у III Міжнародній науково-практичній конференції «Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку», м. Запоріжжя, ЗНУ, 30 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Павленко Ліанаучасть у III Міжнародній науково-практичній конференції «Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку», м. Запоріжжя, ЗНУ, 30 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Якименко Михайлоучасть у III Міжнародній науково-практичній конференції «Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку», м. Запоріжжя, ЗНУ, 30 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Датченко Євгенійучасть в Модулі Жана Моне «Стале мислення та підприємництво» (StepUp-101080031), м. Харків, ХНУ імені В.Н. Каразіна, 27 грудня 2023 р. (сертифікат № 057/2023)
  • Копейченко Євген – участь в Модулі Жана Моне «Стале мислення та підприємництво» (StepUp-101080031), м. Харків, ХНУ імені В.Н. Каразіна, 27 грудня 2023 р. (сертифікат № 060/2023)
  • Якименко Михайло участь у вебінарі «Європейські моделі соціального бізнесу» в межах проєкту ЄС Еразмус+, напряму ім. Жана Моне в межах проєкту 101085348 – EUROSECRET – ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH «Європейські практики соціального підприємництва: сталість, інклюзія та креативність», м. Запоріжжя, ЗНУ, 25 січня 2024 р. (сертифікат № 02125243-5442/2024)
  • Датченко Євгенійучасть у вебінарі «Європейські моделі соціального бізнесу» в межах проєкту ЄС Еразмус+, напряму ім. Жана Моне в межах проєкту 101085348 – EUROSECRET – ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH «Європейські практики соціального підприємництва: сталість, інклюзія та креативність», м. Запоріжжя, ЗНУ, 25 січня 2024 р. (сертифікат № 02125243-5444/2024)
  • Копейченко Євген – участь у вебінарі «Європейські моделі соціального бізнесу» в межах проєкту ЄС Еразмус+, напряму ім. Жана Моне в межах проєкту 101085348 – EUROSECRET – ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH «Європейські практики соціального підприємництва: сталість, інклюзія та креативність», м. Запоріжжя, ЗНУ, 25 січня 2024 р. (сертифікат № 02125243-5454/2024)
  • Куркуріна Маріяучасть у вебінарі «Європейські моделі соціального бізнесу» в межах проєкту ЄС Еразмус+, напряму ім. Жана Моне в межах проєкту 101085348 – EUROSECRET – ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH «Європейські практики соціального підприємництва: сталість, інклюзія та креативність», м. Запоріжжя, ЗНУ, 25 січня 2024 р. (сертифікат № 02125243-5440/2024)
  • Пшеничний Олександручасть у вебінарі «Європейські моделі соціального бізнесу» в межах проєкту ЄС Еразмус+, напряму ім. Жана Моне в межах проєкту 101085348 – EUROSECRET – ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH «Європейські практики соціального підприємництва: сталість, інклюзія та креативність», м. Запоріжжя, ЗНУ, 25 січня 2024 р. (сертифікат № 02125243-5471/2024)
  • Хамідов Олександручасть у вебінарі «Європейські моделі соціального бізнесу» в межах проєкту ЄС Еразмус+, напряму ім. Жана Моне в межах проєкту 101085348 – EUROSECRET – ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH «Європейські практики соціального підприємництва: сталість, інклюзія та креативність», м. Запоріжжя, ЗНУ, 25 січня 2024 р. (сертифікат № 02125243-5443/2024)
  • Якименко Михайло перемога в І етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», 2023/2024 н.р. (диплом)
  • Датченко Євгеній перемога в І етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», 2023/2024 н.р. (диплом)
  • Ніколаєва Олександра перемога в І етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», 2023/2024 н.р. (диплом)
  • Голованенко Іван перемога в І етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», 2023/2024 н.р. (диплом)
  • Копейченко Євген перемога в І етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», 2023/2024 н.р. (диплом)
  • Коваль Єлизавета перемога в І етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», 2023/2024 н.р. (диплом)
  • Бондаревська Оксана перемога в І етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 242 «Туризм і рекреація», 2023/2024 н.р. (диплом)
  • Маслюк Юлія перемога в І етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 242 «Туризм і рекреація», 2023/2024 н.р. (диплом)
  • Загребенєв Дмитро участь в І етапі конкурсу проєктів «Туристична Україна», 2024 р. (диплом)
  • Голованенко Іван участь у роботі 9-го Міжнародного молодіжного конгресу «Сталий розвиток: захист навколишнього середовища. Енергоощадність. Збалансоване природокористування», м. Львів, НУ «Львівська політехніка», 28-29 березня 2024 р. (сертифікат)
  • Якименко Михайло участь у роботі 9-го Міжнародного молодіжного конгресу «Сталий розвиток: захист навколишнього середовища. Енергоощадність. Збалансоване природокористування», м. Львів, НУ «Львівська політехніка», 28-29 березня 2024 р. (сертифікат)
  • Болюх Ірина успішне завершення курсу «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», платформа онлайн-курсів Prometheus, 03 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Датченко Євгеній успішне завершення курсу «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», платформа онлайн-курсів Prometheus, 03 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Лимаренко Анна успішне завершення курсу «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», платформа онлайн-курсів Prometheus, 04 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Вишняков Олександр успішне завершення курсу «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», платформа онлайн-курсів Prometheus, 05 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Павленко Ліана успішне завершення курсу «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», платформа онлайн-курсів Prometheus, 05 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Литвиненко Анастасія успішне завершення курсу «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», платформа онлайн-курсів Prometheus, 07 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Ольшанська Єлизавета успішне завершення курсу «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», платформа онлайн-курсів Prometheus, 08 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Голованенко Іван успішне завершення курсу «4 кроки до здорового харчування», платформа онлайн-курсів Prometheus, 08 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Голованенко Іван успішне завершення курсу «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства», платформа онлайн-курсів Prometheus, 08 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Третякова Катерина успішне завершення курсу «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», платформа онлайн-курсів Prometheus, 04 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Бєлєвцев Артем успішне завершення курсу «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства», платформа онлайн-курсів Prometheus, 09 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Псарьова Мілана успішне завершення курсу «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства», платформа онлайн-курсів Prometheus, 11 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Псарьова Мілана успішне завершення курсу «4 кроки до здорового харчування», платформа онлайн-курсів Prometheus, 11 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Назаренко Марина успішне завершення курсу «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства», платформа онлайн-курсів Prometheus, 11 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Назаренко Марина успішне завершення курсу «4 кроки до здорового харчування», платформа онлайн-курсів Prometheus, 11 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Копейченко Євген успішне завершення курсу «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства», платформа онлайн-курсів Prometheus, 10 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Копейченко Євген успішне завершення курсу «4 кроки до здорового харчування», платформа онлайн-курсів Prometheus, 10 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Загребенєв Дмитро навчання за програмою вебінару «Академічна доброчесність: виклики, проблеми та перспективи», Національний університет «Запорізька політехніка», 06 березня 2024 р. (сертифікат)
  • Бєсєдіна Анна навчання за програмою вебінару «Академічна доброчесність: виклики, проблеми та перспективи», Національний університет «Запорізька політехніка», 06 березня 2024 р. (сертифікат)
  • Саніна Аріна навчання за програмою вебінару «Академічна доброчесність: виклики, проблеми та перспективи», Національний університет «Запорізька політехніка», 06 березня 2024 р. (сертифікат)
  • Хадіров Бабажан навчання за програмою вебінару «Академічна доброчесність: виклики, проблеми та перспективи», Національний університет «Запорізька політехніка», 06 березня 2024 р. (сертифікат)
  • Ніколаєва Олександра успішне завершення курсу «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства», платформа онлайн-курсів Prometheus, 18 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Ніколаєва Олександра успішне завершення курсу «4 кроки до здорового харчування», платформа онлайн-курсів Prometheus, 18 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Загребенєв Дмитро диплом за перемогу в номінації «Краща робота серед закладів вищої освіти» у конкурсі «Туристична Україна»», 2024 р. (диплом
  • Ніколаєва Олександра навчання за програмою вебінару «Академічна доброчесність: виклики, проблеми та перспективи», Національний університет «Запорізька політехніка», 06 березня 2024 р. (сертифікат)
  • Копейченко Євген – завершення курсу «Академічна доброчесність в європейському освітньому і науковому просторах: багатовимірна імерсивна модель», грудень 2023 р. – лютий 2024 р. (сертифікат)
  • Якименко Михайло – завершення курсу «Академічна доброчесність в європейському освітньому і науковому просторах: багатовимірна імерсивна модель», грудень 2023 р. – лютий 2024 р. (сертифікат)
  • Ніколаєва Олександра – завершення курсу «Академічна доброчесність в європейському освітньому і науковому просторах: багатовимірна імерсивна модель», грудень 2023 р. – лютий 2024 р. (сертифікат)
  • Шевцов Тарас – диплом I ступеня у конкурсі «Молодий новатор 2024» у номінації «Краща інноваційна пропозиція», 26 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Кок Анастасія – диплом I ступеня у конкурсі «Молодий новатор 2024» у номінації «Краща інноваційна пропозиція», 26 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Якименко Михайло участь у V Міжнародній науково-практичній конференції студентів та молодих вчених «Освітні і культурно-мистецькі практики в контексті інтеграції України у міжнародний науково-інноваційний простір в умовах воєнного часу», м. Запоріжжя, 18-19 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Павленко Ліана участь у V Міжнародній науково-практичній конференції студентів та молодих вчених «Освітні і культурно-мистецькі практики в контексті інтеграції України у міжнародний науково-інноваційний простір в умовах воєнного часу», м. Запоріжжя, 18-19 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Якименко Михайло участь у програмному модулі Jean Monnet 101085651 – BeSustainAble “Business Models for sustainbility challenges and digital transformation” («Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація»), м. Харків, ХНУ імені В.Н. Каразіна, 31 травня 2024 р. (сертифікат)
  • Третякова Катерина участь у програмному модулі Jean Monnet 101085651 – BeSustainAble “Business Models for sustainbility challenges and digital transformation” («Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація»), м. Харків, ХНУ імені В.Н. Каразіна, 31 травня 2024 р. (сертифікат)
  • Болюх Ірина участь у програмному модулі Jean Monnet 101085651 – BeSustainAble “Business Models for sustainbility challenges and digital transformation” («Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація»), м. Харків, ХНУ імені В.Н. Каразіна, 31 травня 2024 р. (сертифікат)
  • Копейченко Євген участь у програмному модулі Jean Monnet 101085651 – BeSustainAble “Business Models for sustainbility challenges and digital transformation” («Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація»), м. Харків, ХНУ імені В.Н. Каразіна, 31 травня 2024 р. (сертифікат)
  • Гречишкіна Тетяна участь у програмному модулі Jean Monnet 101085651 – BeSustainAble “Business Models for sustainbility challenges and digital transformation” («Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація»), м. Харків, ХНУ імені В.Н. Каразіна, 31 травня 2024 р. (сертифікат)
  • Куркуріна Марія участь у програмному модулі Jean Monnet 101085651 – BeSustainAble “Business Models for sustainbility challenges and digital transformation” («Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація»), м. Харків, ХНУ імені В.Н. Каразіна, 31 травня 2024 р. (сертифікат)
  • Якименко Михайло участь у XXXII Міжнародній науково-практичній конференції «Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я» MicroCAD-2024, м. Харків, НТУ «ХПІ», 22-25 травня 2024 р. (сертифікат)
  • Лимаренко Анастасія участь у XXXII Міжнародній науково-практичній конференції «Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я» MicroCAD-2024, м. Харків, НТУ «ХПІ», 22-25 травня 2024 р. (сертифікат)
  • Павленко Ліана участь у XXXII Міжнародній науково-практичній конференції «Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я» MicroCAD-2024, м. Харків, НТУ «ХПІ», 22-25 травня 2024 р. (сертифікат)
  • Шевцов Тарас участь у XXXII Міжнародній науково-практичній конференції «Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я» MicroCAD-2024, м. Харків, НТУ «ХПІ», 22-25 травня 2024 р. (сертифікат)
  • Вишняков Олександр участь у XXXII Міжнародній науково-практичній конференції «Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я» MicroCAD-2024, м. Харків, НТУ «ХПІ», 22-25 травня 2024 р. (сертифікат)
  • Болюх Ірина – успішне завершення курсу «4 кроки до здорового харчування», платформа онлайн-курсів Prometheus, 04 червня 2024 р. (сертифікат)
  • Болюх Ірина – успішне завершення курсу «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства», платформа онлайн-курсів Prometheus, 04 червня 2024 р. (сертифікат)
  • Болюх Ірина – успішне завершення курсу «Впровадження у харчоблоках закладів освіти процедур, заснованих на принципах НАССР», платформа онлайн-курсів Prometheus, 05 червня 2024 р. (сертифікат)
  • Загребенєв Дмитро – участь у XI Міжнародній науково-практичній конференції «Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації», м. Київ, КНУКІМ, 16-17 травня 2024 р. (сертифікат)
  • Куркуріна Марія – успішне завершення курсу «4 кроки до здорового харчування», платформа онлайн-курсів Prometheus, 06 червня 2024 р. (сертифікат)
  • Куркуріна Марія – успішне завершення курсу «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства», платформа онлайн-курсів Prometheus, 06 червня 2024 р. (сертифікат)
  • Куркуріна Марія – успішне завершення курсу «Впровадження у харчоблоках закладів освіти процедур, заснованих на принципах НАССР», платформа онлайн-курсів Prometheus, 06 червня 2024 р. (сертифікат)
  • Куркуріна Марія – успішне завершення курсу «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», платформа онлайн-курсів Prometheus, 06 червня 2024 р. (сертифікат)
  • Копейченко Євген – участь у XI Міжнародній науково-практичній конференції «Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації», м. Київ, КНУКІМ, 16-17 травня 2024 р. (сертифікат)
  • Коваль Катерина – успішне завершення курсу «4 кроки до здорового харчування», платформа онлайн-курсів Prometheus, 06 червня 2024 р. (сертифікат)
  • Назаренко Марина – участь у XI Міжнародній науково-практичній конференції «Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації», м. Київ, КНУКІМ, 16-17 травня 2024 р. (сертифікат)
2024/2025 навчальний рік
  • Копейченко Євген – участь в якості доповідача онлайн-конференції «Винахідники і науковці: разом до перемоги», Харківська обласна рада винахідників і раціоналізаторів, 19 вересня 2024 р. (сертифікат)
  • Назаренко Марина – участь в якості доповідача онлайн-конференції «Винахідники і науковці: разом до перемоги», Харківська обласна рада винахідників і раціоналізаторів, 19 вересня 2024 р. (сертифікат)
  • Голованенко Іван – участь в якості доповідача онлайн-конференції «Винахідники і науковці: разом до перемоги», Харківська обласна рада винахідників і раціоналізаторів, 19 вересня 2024 р. (сертифікат)
  • Ніколаєва Олександра – участь в якості доповідача онлайн-конференції «Винахідники і науковці: разом до перемоги», Харківська обласна рада винахідників і раціоналізаторів, 19 вересня 2024 р. (сертифікат)
  • Копейченко Євген – проходження онлайн курсу «Школа готельного бізнесу», Київська школа девелопменту, Ribas Hotels Group, 16 квітня – 19 вересня 2024 р. (cертифікат)
  • Лепетень Дар’я – участь в V Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності», Львів, ЛДУФК імені І. Боберського, 24-25 жовтня 2024 р. (сертифікат)
  • Копейченко Євген – участь в I еногастрономічному саміті Slow Food Odesa, м. Одеса, ОНТУ, 01 листопада 2024 р. (сертифікат)
  • Мастепанова Єлизавета – участь в I еногастрономічному саміті Slow Food Odesa, м. Одеса, ОНТУ, 01 листопада 2024 р. (сертифікат)
  • Коваль Катерина – участь в I еногастрономічному саміті Slow Food Odesa, м. Одеса, ОНТУ, 01 листопада 2024 р. (сертифікат)
  • Путятіна Софія – участь в I еногастрономічному саміті Slow Food Odesa, м. Одеса, ОНТУ, 01 листопада 2024 р. (сертифікат)
  • Лепетень Дар’я – успішне завершення курсу «Основи проєктного менеджменту. Створення та планування проєкту», платформа онлайн-курсів Prometheus, 25 листопада 2024 р. (сертифікат)
  • Третякова Катерина – доповідь на Всеукраїнському студентському симпозіумі «Ностальгійний туризм: традиційні форми та сучасні інновації», м. Харків, 27 листопада 2024 р. (сертифікат)
  • Лимаренко Анна – доповідь на Всеукраїнському студентському симпозіумі «Ностальгійний туризм: традиційні форми та сучасні інновації», м. Харків, 27 листопада 2024 р. (сертифікат)
  • Дейнеко Діана – успішне завершення курсу «Основи проєктного менеджменту. Створення та планування проєкту», платформа онлайн-курсів Prometheus, 05 грудня 2024 р. (сертифікат)
  • Дейнеко Діана – успішне завершення курсу «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», платформа онлайн-курсів Prometheus, 06 грудня 2024 р. (сертифікат)
  • Дейнеко Діана – успішне завершення курсу «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства», платформа онлайн-курсів Prometheus, 06 грудня 2024 р. (сертифікат)
  • Дейнеко Діана – успішне завершення курсу «Впровадження у харчоблоках закладів освіти процедур, заснованих на принципах НАССР», платформа онлайн-курсів Prometheus, 06 грудня 2024 р. (сертифікат)
  • Курячий Богдан – успішне завершення курсу «Основи проєктного менеджменту. Створення та планування проєкту», платформа онлайн-курсів Prometheus, 06 грудня 2024 р. (сертифікат)
  • Мізіна Карина – успішне завершення курсу «Основи проєктного менеджменту. Створення та планування проєкту», платформа онлайн-курсів Prometheus, 06 грудня 2024 р. (сертифікат)
  • Мізіна Карина – успішне завершення курсу «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», платформа онлайн-курсів Prometheus, 06 грудня 2024 р. (сертифікат)
  • Мізіна Карина – успішне завершення курсу «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства», платформа онлайн-курсів Prometheus, 06 грудня 2024 р. (сертифікат)
  • Мізіна Карина – успішне завершення курсу «Впровадження у харчоблоках закладів освіти процедур, заснованих на принципах НАССР», платформа онлайн-курсів Prometheus, 07 грудня 2024 р. (сертифікат)
  • Лепетень Дар’я – успішне завершення курсу «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», платформа онлайн-курсів Prometheus, 11 грудня 2024 р. (сертифікат)
  • Лепетень Дар’я – успішне завершення курсу «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства», платформа онлайн-курсів Prometheus, 10 грудня 2024 р. (сертифікат)
  • Лепетень Дар’я – успішне завершення курсу «Впровадження у харчоблоках закладів освіти процедур, заснованих на принципах НАССР», платформа онлайн-курсів Prometheus, 12 грудня 2024 р. (сертифікат)