Непоправна втрата

Колектив кафедри програмної інженерії та інформаційних технологій управління з глибоким сумом повідомляє, що 14 жовтня 2020 року на 71-му році життя пішов з життя наш колега, видатний педагог, учений, професор, кандидат технічних наук – Олександр Євгенович Голоскоков.

Все трудове життя Олександра Євгеновича було пов’язано з Політехом, де він пройшов шлях від студента до професора. Він віддавав свій талант, свої сили і знання нашому уныверситету: займався педагогічною діяльністю, вів активну наукову роботу, протягом багатьох років працював заступником декана факультету інформатики та управління, вченим секретарем спеціалізованої вченої ради по захисту дисертацій.
На рахунку Олександра Євгеновича – понад 150 наукових публікацій, він підготував до захисту двох кандидатів наук, на протязі багатьох років вів фундаментальні для майбутніх фахівців дисципліни: «Теорія ймовірностей», «Математична статистика», «Нечітка технологія обробки інформації», «Інтелектуальний аналіз даних», «Основи управління складними системами». Студенти і колеги високо цінували високий професіоналізм Олександра Євгеновича, його активну життєву позицію, твердість характеру, силу духу.
Колектив кафедри сумує з приводу непоправної втрати і висловлює співчуття і підтримку сім’ї Олександра Євгеновича.