7 червня команда кафедри підприємництва, торгівлі і логістики  у складі професорки Олени СЕРГІЄНКО, доцента Ігоря СОСНОВА і аспіранта Павла САМУСЯ  презентуватимемо стартап HealthHelper на Демо Дні, який реалізується Vacuum Deep Tech Acceleration за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України», Міністерства освіти і науки України, Міністерства цифрової трансформації України та Міністерства економіки України спільно з Київським академічним університетом, Ukrainian Startup Fund, YEP Accelerator.
🤩 Це завершальна подія проєкту, де вони, як випускники акселераційної програми Science Intensive Development and Renovation, презентуватимуть свій продукт на широку аудиторію інвесторів та потенційних партнерів!
Якщо хочете дізнатися більше про цей продукт, то запрошуємо Вас приєднатися на Демо День офлайн або онлайн.
✍️ Фома реєстрації та програма заходу за посиланням: https://bit.ly/3WD6loT
Демо День реалізується Vacuum Deep Tech Acceleration за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України», Міністерство освіти і науки України, Міністерство цифрової трансформації України та Міністерство економіки України спільно з Kyiv Academic University, Ukrainian Startup Fund, YEP.

The video business card from CEO-HealthHelper invites you to get acquainted with our product! – https://youtu.be/gp-YvRvV5Aw?si=ztHjXcZfk495Y9F5