День відкритих дверей навчально-наукового інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій НТУ «ХПІ»

5 квітня у бомбосховище університету відбувся День відкритих дверей навчально-наукового інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій НТУ «ХПІ».
✌️ Спеціально під оффлайн зустріч стейкхолдери кафедри “Комп’ютерної інженерії та програмування” підготували вітання майбутнім студентам та пам’ятні подарунки, які стануть їм у нагоді під час опанування освітніх програм зі спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія»: «Сучасне програмування, мобільні пристрої та комп’ютерні ігри» та «Прикладна комп’ютерна інженерія».

Так директор фірми Implemica, Марціна Москала, подарував усім присутнім власну книгу, яка дозволить нашим майбутнім вступникам вивчити з нуля основи мови Python та спробувати створити свою першу комп’ютерну гру.

👍Завідувачем кафедри Олександром Заковоротним, професором кафедри Оленою Черних, студентами Георгієм Гряником та Єлизаветою Бондаренко були презентовані нові цікаві розробки, які пов’язані з віртуальною реальністю, комп’ютерною інженерією та ігровими технологіями.
Студенти, викладачі та гості заходу мали можливість ознайомитися з представленими проектами, взяти участь в демонстраціях та обговореннях.
Дякуємо всім, хто завітав на день відкритих дверей! Ми вдячні за ваш інтерес та підтримку!

Кафедра продовжує активно розвиватися і досліджує нові напрямки в галузі комп’ютерної інженерії та програмування.
🙇♂Ігрові проекти, які миттєво перенесуть в захоплюючий світ віртуальної реальності
🧖Дивовижні AR застосунки, що розширюють межі того, що можливо з комп’ютерами
👍 Навіть мікросхеми, які відкривають перед вами таємничі коридори сучасної технології!

Приєднуйтесь до нас🔥
Не пропустить шанс стати частиною цього захоплюючого світу технологій та креативу!