Розповідає доцент кафедри, к.т.н. Матюхов Дмитро Володимирович:
“Сьогодні в Україні інженерна спеціальність затребувана, і, зокрема, фахівці для заводів, лабораторій з виробництва харчових продуктів та напоїв. Ми розповідаємо дітям, що важливо вивчати хімію, біологію, і, в першу чергу, показуємо, як ці знання можуть стати в нагоді в реальному житті. Тут вони можуть взяти участь в наших дослідах і експериментах, подивитися і послухати що-небудь цікаве, а також спробувати, наприклад, ексклюзивний напій, приготований студентами нашої кафедри”.
За його словами, такі заходи дуже корисні для викладачів, студентів та абітурієнтів: вони об’єднують школи і університети, які повинні тісно працювати, робити спільну справу для підготовки фахівців.