![](http://web.kpi.kharkov.ua/food/wp-content/uploads/sites/14/2020/12/200158300556_121954.jpg)
![](http://web.kpi.kharkov.ua/food/wp-content/uploads/sites/14/2020/12/200115800085_257249.jpg)
07.12.2020 р. на кафедрі технології жирів та продуктів бродіння захист магістерських дипломних робіт та проектів за спеціальністю 181 Харчові технології.
У перший день відбувся захист робіт за спеціалізацією 181.01 Технології жирів, жирозамінників і ефірних масел за такою тематикою:
![🎓](https://mail.google.com/mail/e/1f393)
«Нова технологія жирових систем підвищеної харчової цінності» (керівник роботи студентки Кузьміної А.Д – завідуючий кафедрою, проф., д.т.н. НЕКРАСОВ П.О.);
![🎓](https://mail.google.com/mail/e/1f393)
«Удосконалення технології харчових продуктів щодо поліпшення їх властивостей» (керівник роботи студентки Скляр В.В. – проф., д.т.н. ГЛАДКИЙ Ф.Ф.);
![🎓](https://mail.google.com/mail/e/1f393)
«Технологія модифікованих кулінарних жирів» (керівник роботи студентки Конюшенко Т.Г. – проф., д.т.н. ГЛАДКИЙ Ф.Ф.);
![🎓](https://mail.google.com/mail/e/1f393)
«Дослідження взаємодії епоксидованої олії з жирними кислотами» (керівник роботи студентки Фролової І.Р. – проф., д.т.н. ДЕМИДОВ І.М.);
![🎓](https://mail.google.com/mail/e/1f393)
“Виробництво жировмістивних кондитерських виробів” (керівник роботи студентки Старагіної К.В. – доц., к.т.н. ДЕМИДОВА А.О.);
![🎓](https://mail.google.com/mail/e/1f393)
«Дослідження впливу процесу окиснення на органолептичні показники жирів» (керівник роботи студентки Черняк А.С. – доц., к.т.н. ДЕМИДОВА А.О.)
та інші роботи