Захист магістерських дипломних робіт та проектів за спеціальністю 181 Харчові технології

07.12.2020 р. на кафедрі технології жирів та продуктів бродіння  захист магістерських дипломних робіт та проектів за спеціальністю 181 Харчові технології.
 
У перший день відбувся захист робіт за спеціалізацією 181.01 Технології жирів, жирозамінників і ефірних масел за такою тематикою: 
 
🎓 «Нова технологія жирових систем підвищеної харчової цінності» (керівник роботи студентки Кузьміної А.Д – завідуючий кафедрою, проф., д.т.н. НЕКРАСОВ П.О.); 
 
🎓«Удосконалення технології харчових продуктів щодо поліпшення їх властивостей» (керівник роботи студентки Скляр В.В. – проф., д.т.н. ГЛАДКИЙ Ф.Ф.); 
 
🎓 «Технологія модифікованих кулінарних жирів» (керівник роботи студентки Конюшенко Т.Г. – проф., д.т.н. ГЛАДКИЙ Ф.Ф.); 
 
🎓«Дослідження взаємодії епоксидованої олії з жирними кислотами» (керівник роботи студентки Фролової І.Р. – проф., д.т.н. ДЕМИДОВ І.М.); 
 
🎓 “Виробництво жировмістивних кондитерських виробів” (керівник роботи студентки Старагіної К.В. – доц., к.т.н. ДЕМИДОВА А.О.); 
 
🎓«Дослідження впливу процесу окиснення на органолептичні показники жирів» (керівник роботи студентки Черняк А.С. – доц., к.т.н. ДЕМИДОВА А.О.) 
та інші роботи