Продовжуються захисти магістерських робіт та проектів. 08.12.2020 р. на кафедрі технології жирів та продуктів бродіння відбувся захист 👨🎓👩🏼🎓магістерських дипломних робіт та проектів за спеціальністю 181 Харчові технології.
Сьогодні за участі голови ДЕК, директора Харківського відділення «AB InBev Efes Ukraine» Ходячих Юрія Анатолійовича та Волинської Тетяни Валеріївни (головного пивовара ТОВ «ФАКТ-2019») відбувся захист робіт за спеціалізацією 181.02 “Технології продуктів бродіння і виноробства”.
Серед захищених робіт слід відмітити наступні:
🎓 «Розробка технології виробництва емульсійного лікеру» (керівник роботи студентки Машталер К.К.– професор, к.т.н. ПІВЕНЬ О.М.);
🎓 «Розробка технології виробництва лікеру з натуральними екстрактами» (керівник роботи студента Мочалова О.Ю. – професор, к.т.н. ПІВЕНЬ О.М.);
🎓 «Виробництво пивного напою» (керівник роботи студентки Дудкіної Ю.В. – доцент, к.т.н. БЕРЕЗКА Т.О.).
Та інші роботи…