Вдруге Кафедра технології жирів та продуктів бродіння НТУ “ХПІ” бере участь у Дні відкритих дверей Станції юних техніків №3 м. Харкова.
Це дуже відома локація нашого міста. “Космічний” дизайн вікон запам’ятовується навіть тим, хто хоча б пару разів проїздив повз цієї будівлі Аерокосмічним проспектом.
6 вересня гостинна СЮТ №3 знову об’єднала покоління любителів технічної творчості та гуртків для молоді. Харківськй політехнічний інститут також вніс свою лепту, продемонструвавши юним харків’янам горизонти науки і техніки: 3D моделювання, сучасні електричні пристрої, і надавши можливість стати ближчими до сучасних Харчових технологій.
Дорослі гості і молодь мали змогу наочно познайомитись з інгредієнтами, що застосовуються у пивоварінні, а також спробувати себе в якості дегустаторів безалкогольних напоїв. А у вікторині запахів брав участь навіть сам Лабубу.)
Віримо, що спіробітництво НТУ “ХПІ” та СЮТ №3 міцнішатиме з кожним роком!)
А ще – привітаємо чарівних нових ініціативних учасниць команди: першокурсниць Медяник Діану і Кириченко Владу, які допомогли провести інтерактив, зокрема зробили масу чудових світлин, і самі не забули на них опинитись.
Дивіться фотозвіт – шукайте лабубу!)