Наша неповторна Кафедра!

      Як не дивно, але на сторінці Кафедри технології жирів та продуктів бродіння НТУ “ХПІ” так рідко бувають спільні світлини, що навіть здається, що їх зовсім нема. А дарма, бо кафедра – це не тільки івенти, контакти з виробництвами, перемоги і досягнення наших дорогих серцю випускників. Це в першу чергу – ми. Колектив. Ті, без кого не було б нічого з переліченого. А так часто необхідна для успіху співпраця і взаємодопомога залишається невидимою. Просто колегам-співробітникам не властиво самомилування. Живуть якось без кожноденного селфі, уявіть собі.
     Але сьогодні ми вирішили трошки вийти з тіні. В прямому сенсі. Бо сьогодні був напрочуд теплий і сонячний день, в який ми мали змогу привітати з Днем Народження завідувачку кафедри технології жирів та продуктів бродіння – професорку Півень Олену Миколаївну і висловити їй всі найщиріші побажання.
     Серед побажань – звісно, процвітання рідній кафедрі, яку Олена Миколаївна очолила цього року і з якою вона і всі ми пов’язана нерозривно, вже доклавши титанічіних зусиль в ранзі завідувачки для вирішення гострих поточних проблем, а також – навіть не просто побажання, а мрія – зібратися справді повним складом (так, тут ми не всі, бо війна зруйнувала звичний робочий і домашній ритм).
     На цій світлині ми посміхаємось своїм колегам, хто не зміг сьогодні приєднатися фізично, та вам в надії на вашу стабільну підтримку в соцмережах і житті.) Ми були і будемо сильними саме завдяки нашій єдності.
     Завжди ваш, колектив єдиної і неповторної Кафедри технології жирів та продуктів бродіння НТУ “ХПІ”.
Поділитись: