Новий кахут “Метаморфози”!

Всі форми і методи знайомства з сутністю Харчових технологій є гарними! ✨
⚡️Від кафедри технології жирів та продуктів бродіння:🥂
Новий кахут, сповнений сюрпризів, під час Весняних канікул з Політехом
“Метаморфози”🤪: дивні експерименти над їжею з непередбачуваним результатом.
Між наукою🧪 і мистецтвом🖼.
Між серйозним🧐 і веселим😄.
Між логічним🔢 та абсурдним🐦.
Не знаєш чого очікувати❓ Спробуй – і не пожалкуєш.
Незвичні факти та експерименти запалять твою жагу знань. 🔥
❗️ 2️⃣7️⃣ березня.
🕓 1️⃣6️⃣:0️⃣0️⃣
В чаті групи
Поділитись: