Мотиваційні зустрічі до 2020

12.03.2019. Можливості працевлаштування за спеціальністю

Мотиваційна зустріч з випускником 2010 року Павлом Манухіним, який зараз працює менеджером з розвитку (CI Manager) в одній з провідних міжнародних компаній в Німеччині – Catalent Pharma Solutions.

Лекція була присвячена вибору майбутньої роботи і можливостям працевлаштування за спеціальністю на підприємствах Харкова, України та світу.

Крім того, студенти отримали корисні поради про те, як правильно побудувати свою інженерну кар’єру.

Детальнее

30.10.2018. Навчання у Німеччині зі стипендією

Мотиваційна зустріч з випускником 2016 року Євгеном Редькою, який проходить навчання в Магдебурзькому університеті Отто фон Геріке (м. Магдебург, Німеччина).

У рамках мотиваційної зустрічі лектор поділився безпосереднім досвідом навчання в німецькому ВНЗ і дав вичерпну інформацію щодо нюансів і підводних каменів при складанні документів та їх подачі на стипендіальні програми від фондів DAAD і Конрада Аденауера.

У заході прийняли участь також лектор DAAD Харків Керстін Далльйо та керівник центру “Німецький технічний факультет” НТУ “ХПІ” Денис Мешков, які дали цінні поради студентам щодо стипендіальних програм фонду DAAD Ukraine і рекомендації з опанування німецької мови.

Детальнее

17.10.2018. Транспортування, монтаж і обслуговування вітрогенераторів

Мотиваційна зустріч з випускником 2011 року Олегом Ксенофонтовим, який працює в транспортному відділі BIIR Ukraine, філії датської компанії BIIR.

В рамках зучтрічі було описано спектр задач, які розв’язує відділ компанії BIIR Ukraine, що працює сумісно з відділом TCM (Transport, Construction, Maintenance) датської компанії Vestas, а також розказано особливості проведення розрахунків на міцність, в тому числі при розрахунках зварних з’єднань металоконструкцій.

Детальнее

21.12.2017. Управління якістю і ощадливе виробництво

Мотиваційна зустріч з випускником 2010 року Павлом Манухіним, котрий зараз працює менеджером в одній з провідних міжнародних компаній в Німеччині – Catalent Pharma Solutions.

Лекція була присвячена європейським та світовим підходам до контролю якості машинобудівної продукції.

Крім того, студенти отримали корисні поради про те, як правильно побудувати свою інженерну кар’єру.

Детальніше

13.11.2017. Багатий інженер - міф чи реальність?

Мотиваційна зустріч з випускником 2004 року Олександром Коваленко (Chief Operations Officer/Prokurist), котрий працює в міжнародній компанії Trummer Engineering (Франкфурт-на-Майні, Німеччина).

Студенти отримали вичерпну інформацію про вимоги до кваліфікації інженера-ПТМника в Німеччині, умовах праці, соціальних гарантіях і необхідних знаннях і навичках для отримання перспективної посади після закінчення ВНЗ.

Детальніше