Мотиваційні зустрічі. Випускник Володимир Алєксєєв

Кафедру “Підйомно-транспортні машини і обладнання” відвідали її випускники, які успішно розвивають свою кар’єру за спеціальністю. Вони виступили з лекціями, метою яких було показати студентам потрібність і сучасність обраної спеціальності, змусити їх повірити в свої сили і мотивувати на плідне навчання і оволодіння знаннями, які в майбутньому можна застосувати для успішної самореалізації через працевлаштування на провідні підприємтва України і світу.

18.05.2022. Наш випускник Володимир Алєксєєв, що нині знаходиться на навчанні в Німеччині, звернувся до абітурієнтів
Дякуємо нашому випускнику Володимиру Алєксєєву, що нині знаходиться на навчанні в Німеччині, за мотивуюче звернення до абітурієнтів. Подивіться це відео і дізнайтесь, чому варто навчатись саме в НТУ “ХПІ”.

https://www.facebook.com/1585140826/videos/317594850536406/

А наша кафедра запрошує вступати до нас на спеціальності 133 Галузеве машинобудування (спеціалізації – Підйомно-транспортні, дорожні, будівельні, меліоративні машини і обладнання (бюджетна); SMART-технології в підйомно-транспортних машинах (контрактна)) і 131 Прикладна механіка (спеціалізації – Інженерія логістичних систем (бюджетна); Логістичні системи і комплекси (контрактна); Технічні засоби військової логістики (контрактна)).