Відеозапис спілкування з головним архітектором рішень ServiceNow у компанії ELIN.Sоftware (США)

ServiceNow Baner

Відеозапис спілкування з головним архітектором рішень ServiceNow у компанії ELIN.Sоftware (США)

Теплими спогадами про свої студентські роки поділився на зустрічі, яка відбулась 28.04.2024, з абітурієнтами та студентами кафедри САІТ випускник 2003 року, а нині головний архітектор рішень ServiceNow у компанії ELIN.Sоftware (США) Андрій Піщулін.

Пан Андрій наголосив на важливості фундаментальної освіти, системного підходу та готовності вирішувати складні завдання для розвитку успішної кар’єри. Корисно та пізнавально було дізнатися думку досвідченого фахівця про тенденції розвитку ІТ-галузі, про навички, які знадобляться сучасним програмістам. Поговорили також про відмінності в ІТ-галузі України та США, особливості розвитку кар’єри в Америці, достатньо високий рівень освіти українських програмістів тощо. Студенти задавали пану Андрію питання, які їх зараз хвилюють, з приводу найважливіших для ІТ-івця знань та умінь, складнощів на шляху пошуку першої роботи, особливостей стажування та багато іншого.

Дуже приємно, що неформальна зустріч переросла у перспективу співпраці та запрошення професіонала-практика провести кілька лекцій для студентів кафедри. Пан Андрій з радістю погодився поділитися своїми знаннями та досвідом.

Кафедра САІТ дякує пану Андрію, пишається своїми випускниками та незмінно підтримує найвищий рівень підготовки фахівців!

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.