Інформаційна Онлайн-Сесія з НАДС

05 липня 2024 року науково-педагогічні працівники кафедри соціології і публічного управління – д.держ.упр., професор Віталій Круглов, д.держ.упр., проф. Діна Терещенко – взяли участь в інформаційній онлайн-сесії «Проведення автоматизованого конкурсного відбору виконавців державного замовлення НАДС (Національного агентства України з питань державної служби) на підготовку здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем магістра за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» галузі знань «Публічне управління та адміністрування» та підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування у 2024 році».

Захід відбувся за участю Голови НАДС Наталії Алюшиної, яка акцентувала увагу, що НАДС як державний замовник на підготовку здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем магістра за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» галузі знань «Публічне управління та адміністрування», на підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування здійснює проведення прозорого автоматизованого конкурсного відбору виконавців державного замовлення.

На заході розглянуто питання щодо:

  • змін до нормативно-правових актів, що регулюють питання конкурсного відбору виконавців державного замовлення НАДС;
  • напрямів підвищення кваліфікації публічних службовців у 2024 році;
  • подання конкурсних пропозицій учасниками конкурсного відбору виконавців державного замовлення НАДС з використанням функціональних можливостей вебпорталу управління знаннями у сфері професійного навчання «Портал управління знаннями» тощо.

Під час зустрічі фахівцями НАДС надано відповідні роз’яснення щодо подання закладами освіти конкурсних пропозицій для участі у конкурсному відборі через модуль вебпорталу управління знаннями у сфері професійного навчання «Портал управління знаннями». Учасники зустрічі також обговорили важливість розширення співпраці в рамках реформи державної служби.

Щиро дякуємо НАДС за цінну інформацію і дуже корисний захід!