Конкурс “Найкращий студент Навчально-наукового інституту Соціально-гуманітарних технологій”

Шановні студенти, викладачі та гості!

У цьому навчальному році 2023/2024 ННІ СГТ вперше провів конкурс “Найкращий студент Навчально-наукового інституту Соціально-гуманітарних технологій”.

🏆Хочемо відзначити та привітати переможців першого у своєму роді конкурсу “Найкращий студент Навчально-наукового інституту Соціально-гуманітарних технологій” в навчальному році 2023/2024! Цей конкурс став спробою визначити та нагородити найбільш  талановитих та працьовитих студентів, чиї здібності та досягнення тісно пов’язані з соціальними та гуманітарними технологіями.

З надзвичайним задоволенням повідомляємо, що I місце у цьому конкурсі посів Лукашевський Арсеній Максимович (СГТ-321А) з кафедри інтелектуальних комп’ютерних систем, II місце посіла Нарбекова Дар’я Сергіївна (СГТ-421В) з кафедри педагогіки та психології управління соціальними системами ім. ак. І.А. Зязюна, а III – Баранкова Єлизавета Сергіївна (СГТ-222Б) з кафедри ділової іноземної мови та перекладу. Вони заслужено отримали визнання та нагороду за свою працелюбність та талант. Вітаємо їх з цим вражаючим досягненням і бажаємо наснаги та успіхів у майбутніх зусиллях.

🎉З повагою, Навчально-науковий інститут Соціально-гуманітарних технологій.🎉