ФАХІВЦІ КАФЕДРИ СОЦІОЛОГІЇ І ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ПРОВЕЛИ ВСТУПНИЙ ІСПИТ В АСПІРАНТУРУ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 281 – ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ

Особливістю організації вступних іспитів для бажаючих вступити на освітньо-наукові програми третього освітнього рівня (рівень доктора філософії) в НТУ «ХПІ» саме у цьому році стала пропозиція абітурієнтам до вибору нової спеціальності, а саме 281 – Публічне управління та адміністрування. За цією спеціальністю фахівцями кафедри соціології і публічного управління, у взаємодії з стейкхолдерами, була розроблена та запропонована потенційним споживачам освітньої послуги до вибору освітньо-наукова програма «Публічна політка та управління соціально-економічними змінами».

У проведенні іспиту (05.09.2023) взяли участь науково-педагогічні працівники кафедри соціології і публічного управління (доктор наук з державного управління, доцент Круглов В.В.; доктор соціологічних наук, професор Калагін Ю.А., докторка наук з державного управління, професорка Терещенко Д.А.) на чолі із завідувачем кафедри доктором наук з державного управління, професором Морозом В.М.

Під час заходу абітурієнти (Дяченко Костянтин, Терещенко Антон та Тищук Олексій) продемонстрували високий рівень знань щодо теорії та практики публічного управління, а також виявили не аби яку мотивацію до опанування освітньо-наукової програми «Публічна політка та управління соціально-економічними змінами». Кафедра пишається тим фактом, що двоє абітурієнтів які складали екзамен мають досвід навчання на кафедрі магістерській освітньо-професійній програмі «Адміністративний менеджмент» (спеціальність 281 – Публічне управління та адміністрування). Зацікавленість можливістю продовження навчання на кафедрі її випускниками, але на більш високому рівні здобуття вищої освіти, є, з одного боку, переконливим свідченням якості вже здобутої освіти, а з іншого – визнанням професіоналізму залучених до формування трудових можливостей науково-педагогічних працівників. Кафедра «тримає кулаки» за своїх абітурієнтів у межах інших процедур їх вступу!

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.