Нові можливості для викладачів НТУ «ХПІ»:  стартувала школа-семінар «Стартап-інтенсив для викладачів»

У нещодавно відкритому в НТУ «ХПІ» стартап-центрі SPARK НТУ «ХПІ» першого лютого розпочала свою роботу  школа-семінар «СТАРТАП-ІНТЕНСИВ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ». Учасниками  програми від кафедри соціології і публічного управління стали проф. Терещенко Д.А. та ст. викл. Козлова О.А. Протягом місяця вони матимуть можливість відвідати лекції експертів у галузі підприємництва та розвитку проектів, засновників кращих стартапів в Україні. Спікери розкажуть про побудову команди та бізнесу, маркетинг, про те,  як презентувати себе і свою ідею та багато іншого. Відкриття курсу відбулося за участю ректора НТУ «ХПІ» Євгена Сокола, команди стартап-центру «SPARK», засновників кількох стартапів, які були розроблені у ХПІ та успішно реалізуються.

Цінним є те, що у межах заходу учасники зможуть пропрацювати свою ідею, отримати рекомендації та іншу необхідну інформацію для реалізації свого проекту, познайомитись зі справжніми експертами цієї справи та знайти однодумців.

Участь у семінарі – чудова нагода не лише послухати змістовні лекції, присвячені створенню команди стартапу, розподілу ролей та внутрішній комунікації, побудові бізнесу, але й поспілкувалися, отримати відповіді на різноманітні питання та висловили свою точку зору в процесі діалогу.

Чекаємо продовження!!!

 

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.