Кафедра туризму і готельно-ресторанного бізнесу НТУ «ХПІ»

DEPARTMENT OF TOURISM AND HOSPITALITY BUSINESS

Кафедра туризму і готельно-ресторанного бізнесу НТУ «ХПІ» - DEPARTMENT OF TOURISM AND HOSPITALITY BUSINESS

Наукова робота студентів

Cертифікати здобувачів освіти:

2022/2023 навчальний рік

  • Чернікова Єлизавета – участь у роботі І Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тенденції, проблеми та перспективи управління розвитком туризму», 23-24 березня 2023 року, м. Дніпро, Приазовський державний технічний університет (сертифікат)
  • Мозольский Едуард участь у XX Міжнародній школі-семінарі «Сучасні педагогічні технології в освіті», 04-08 квітня 2023 року, м Харків, НТУ «ХПІ» (сертифікат)
  • Чернат Альона – участь у X Міжнародній науково-практичній конференції «Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації», 06-07 квітня 2023 р., м. Київ, Київський національний університет культури і мистецтв, Київський університет культури (сертифікат)
  • Глінкіна Вікторія – участь у III Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю «Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика»,  Львів, ЛДУФК імені І. Боберського, 18 травня 2023 р. (сертифікат)
  • Третякова Катерина – участь у онлайн-вебінарі «Сучасні методи та тренди управління туристичними комплексами: європейський досвід (на прикладі діяльності туристичного оператора Турал)», 07 квітня 2023 р. (сертифікат № 1148/06.05.2023)
  • Чернат Альона – участь у онлайн-вебінарі «Сучасні методи та тренди управління туристичними комплексами: європейський досвід (на прикладі діяльності туристичного оператора Турал)», 07 квітня 2023 р. (сертифікат № 1151/06.05.2023)
  • Литвиненко Анастасія – участь у онлайн-вебінарі «Сучасні методи та тренди управління туристичними комплексами: європейський досвід (на прикладі діяльності туристичного оператора Турал)», 07 квітня 2023 р. (сертифікат № 1149/06.05.2023)
  • Чернікова Єлизавета – участь у онлайн-вебінарі «Сучасні методи та тренди управління туристичними комплексами: європейський досвід (на прикладі діяльності туристичного оператора Турал)», 07 квітня 2023 р. (сертифікат № 1154/06.05.2023)
  • Переляєва Мілана – участь у онлайн-вебінарі «Сучасні методи та тренди управління туристичними комплексами: європейський досвід (на прикладі діяльності туристичного оператора Турал)», 07 квітня 2023 р. (сертифікат № 1150/06.05.2023)
  • Копейченко Євген – участь в онлайн семінарі-тренінгу «Європейські практики диверсифікації сільського туризму на засадах збалансованості та креативності» та навчальній екскурсії «Креативні ідеї диверсифікації сільського туризму: досвід малого та середнього бізнесу України» в рамках проєкту № 620720-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE «Диверсифікація сільського туризму через збалансованість та креативність: поширення європейського досвіду в Україні», 25-26 травня 2023 р., м. Запоріжжя, ЗНУ (сертифікат)
  • Вишняков Олександр – участь у II Міжнародній студентській науковій конференції «Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та виклики» 23 березня 2023 р., м. Київ, Державний торговельно-економічний університет (сертифікат)
  • Ольшанська Єлизавета  – участь у II Міжнародній студентській науковій конференції «Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та виклики» 23 березня 2023 р., м. Київ, Державний торговельно-економічний університет (сертифікат)
  • Копейченко Євген – завершення дистанційного курсу «Диверсифікація сільського туризму через збалансованість та креативність: поширення європейського досвіду в Україні» за підтримки програми Erasmus+ в рамках проєкту за напрямом Jean Monnet № 620720-EPP-1-2020-I-UA-EPPIMO-MODULE “Diversification of rural tourism through sustainability and creativity: disseminating European experience in Ukraine (DIRUT)”, 25 березня – 17 червня 2023 р., Запоріжжя, ЗНУ (сертифікат)
  • Ніколаєва Олександра – завершення дистанційного курсу «Диверсифікація сільського туризму через збалансованість та креативність: поширення європейського досвіду в Україні» за підтримки програми Erasmus+ в рамках проєкту за напрямом Jean Monnet № 620720-EPP-1-2020-I-UA-EPPIMO-MODULE “Diversification of rural tourism through sustainability and creativity: disseminating European experience in Ukraine (DIRUT)”, 25 березня – 17 червня 2023 р., Запоріжжя, ЗНУ (сертифікат)
  • Третякова Катерина – завершення дистанційного курсу «Диверсифікація сільського туризму через збалансованість та креативність: поширення європейського досвіду в Україні» за підтримки програми Erasmus+ в рамках проєкту за напрямом Jean Monnet № 620720-EPP-1-2020-I-UA-EPPIMO-MODULE “Diversification of rural tourism through sustainability and creativity: disseminating European experience in Ukraine (DIRUT)”, 25 березня – 17 червня 2023 р., Запоріжжя, ЗНУ (сертифікат)
  • Чернат Альона – завершення дистанційного курсу «Диверсифікація сільського туризму через збалансованість та креативність: поширення європейського досвіду в Україні» за підтримки програми Erasmus+ в рамках проєкту за напрямом Jean Monnet № 620720-EPP-1-2020-I-UA-EPPIMO-MODULE “Diversification of rural tourism through sustainability and creativity: disseminating European experience in Ukraine (DIRUT)”, 25 березня – 17 червня 2023 р., Запоріжжя, ЗНУ (сертифікат)
  • Чернат Альона – участь у літній школі економіки Economics International Summer Camp “Let’s Renovate Ukraine”, м. Кременчук, КрНУ імені М. Остроградського, 05-18 липня 2023 р. (сертифікат)
  • Третякова Катерина – участь у літній школі економіки Economics International Summer Camp “Let’s Renovate Ukraine”, м. Кременчук, КрНУ імені М. Остроградського, 05-18 липня 2023 р. (сертифікат)
  • Копейченко Євгенучасть у літній школі економіки Economics International Summer Camp “Let’s Renovate Ukraine”, м. Кременчук, КрНУ імені М. Остроградського, 05-18 липня 2023 р. (сертифікат)
  • Ніколаєва Олександраучасть у літній школі економіки Economics International Summer Camp “Let’s Renovate Ukraine”, м. Кременчук, КрНУ імені М. Остроградського, 05-18 липня 2023 р. (сертифікат)
  • Назаренко Марина – участь у літній школі економіки Economics International Summer Camp “Let’s Renovate Ukraine”, м. Кременчук, КрНУ імені М. Остроградського, 05-18 липня 2023 р. (сертифікат)
  • Мозольський Едуард – участь у літній школі економіки Economics International Summer Camp “Let’s Renovate Ukraine”, м. Кременчук, КрНУ імені М. Остроградського, 05-18 липня 2023 р. (сертифікат)

 

2023/2024 навчальний рік

  • Стальмаков Микита – участь у IV Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності», ЛДУФК імені І. Боберського, 12 жовтня 2023 р. (сертифікат)
  • Булгаков Станіслав – участь у IV Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності», ЛДУФК імені І. Боберського, 12 жовтня 2023 р. (сертифікат)
  • Бєлікова Марина – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Вишняков Олександр – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Коваль Єлизавета – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Копейченко Євген – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Назаренко Марина – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Ніколаєва Олександра – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Титаренко Євген – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Третякова Катерина – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Чистикова Валерія – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Білоусов Віталій – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Бондарук Роман – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Загребенєв Дмитро – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Луговська Діана – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Медведєв Сергій – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Мозольський Едуард – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Шевцов Тарас – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Якименко Михайло – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Білоусов Данило – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Васильєв Дмитро – участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Бєлікова Марина участь у III Міжнародній науково-практичній конференції «Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку», м. Запоріжжя, ЗНУ, 30 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Болюх Іринаучасть у III Міжнародній науково-практичній конференції «Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку», м. Запоріжжя, ЗНУ, 30 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Вишняков Олександручасть у III Міжнародній науково-практичній конференції «Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку», м. Запоріжжя, ЗНУ, 30 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Датченко Євгенійучасть у III Міжнародній науково-практичній конференції «Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку», м. Запоріжжя, ЗНУ, 30 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Копейченко Євгенучасть у III Міжнародній науково-практичній конференції «Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку», м. Запоріжжя, ЗНУ, 30 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Куркуріна Маріяучасть у III Міжнародній науково-практичній конференції «Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку», м. Запоріжжя, ЗНУ, 30 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Мозольский Едуардучасть у III Міжнародній науково-практичній конференції «Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку», м. Запоріжжя, ЗНУ, 30 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Павленко Ліанаучасть у III Міжнародній науково-практичній конференції «Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку», м. Запоріжжя, ЗНУ, 30 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Якименко Михайлоучасть у III Міжнародній науково-практичній конференції «Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку», м. Запоріжжя, ЗНУ, 30 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • Датченко Євгенійучасть в Модулі Жана Моне «Стале мислення та підприємництво» (StepUp-101080031), м. Харків, ХНУ імені В.Н. Каразіна, 27 грудня 2023 р. (сертифікат № 057/2023)
  • Копейченко Євген – участь в Модулі Жана Моне «Стале мислення та підприємництво» (StepUp-101080031), м. Харків, ХНУ імені В.Н. Каразіна, 27 грудня 2023 р. (сертифікат № 060/2023)
  • Якименко Михайло участь у вебінарі «Європейські моделі соціального бізнесу» в межах проєкту ЄС Еразмус+, напряму ім. Жана Моне в межах проєкту 101085348 – EUROSECRET – ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH «Європейські практики соціального підприємництва: сталість, інклюзія та креативність», м. Запоріжжя, ЗНУ, 25 січня 2024 р. (сертифікат № 02125243-5442/2024)
  • Датченко Євгенійучасть у вебінарі «Європейські моделі соціального бізнесу» в межах проєкту ЄС Еразмус+, напряму ім. Жана Моне в межах проєкту 101085348 – EUROSECRET – ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH «Європейські практики соціального підприємництва: сталість, інклюзія та креативність», м. Запоріжжя, ЗНУ, 25 січня 2024 р. (сертифікат № 02125243-5444/2024)
  • Копейченко Євген – участь у вебінарі «Європейські моделі соціального бізнесу» в межах проєкту ЄС Еразмус+, напряму ім. Жана Моне в межах проєкту 101085348 – EUROSECRET – ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH «Європейські практики соціального підприємництва: сталість, інклюзія та креативність», м. Запоріжжя, ЗНУ, 25 січня 2024 р. (сертифікат № 02125243-5454/2024)
  • Куркуріна Маріяучасть у вебінарі «Європейські моделі соціального бізнесу» в межах проєкту ЄС Еразмус+, напряму ім. Жана Моне в межах проєкту 101085348 – EUROSECRET – ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH «Європейські практики соціального підприємництва: сталість, інклюзія та креативність», м. Запоріжжя, ЗНУ, 25 січня 2024 р. (сертифікат № 02125243-5440/2024)
  • Пшеничний Олександручасть у вебінарі «Європейські моделі соціального бізнесу» в межах проєкту ЄС Еразмус+, напряму ім. Жана Моне в межах проєкту 101085348 – EUROSECRET – ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH «Європейські практики соціального підприємництва: сталість, інклюзія та креативність», м. Запоріжжя, ЗНУ, 25 січня 2024 р. (сертифікат № 02125243-5471/2024)
  • Хамідов Олександручасть у вебінарі «Європейські моделі соціального бізнесу» в межах проєкту ЄС Еразмус+, напряму ім. Жана Моне в межах проєкту 101085348 – EUROSECRET – ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH «Європейські практики соціального підприємництва: сталість, інклюзія та креативність», м. Запоріжжя, ЗНУ, 25 січня 2024 р. (сертифікат № 02125243-5443/2024)
  • Якименко Михайло перемога в І етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», 2023/2024 н.р. (диплом)
  • Датченко Євгеній перемога в І етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», 2023/2024 н.р. (диплом)
  • Ніколаєва Олександра перемога в І етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», 2023/2024 н.р. (диплом)
  • Голованенко Іван перемога в І етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», 2023/2024 н.р. (диплом)
  • Копейченко Євген перемога в І етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», 2023/2024 н.р. (диплом)
  • Коваль Єлизавета перемога в І етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», 2023/2024 н.р. (диплом)
  • Бондаревська Оксана перемога в І етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 242 «Туризм і рекреація», 2023/2024 н.р. (диплом)
  • Маслюк Юлія перемога в І етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 242 «Туризм і рекреація», 2023/2024 н.р. (диплом)
  • Загребенєв Дмитро участь в І етапі конкурсу проєктів «Туристична Україна», 2024 р. (диплом)
  • Голованенко Іван участь у роботі 9-го Міжнародного молодіжного конгресу «Сталий розвиток: захист навколишнього середовища. Енергоощадність. Збалансоване природокористування», м. Львів, НУ «Львівська політехніка», 28-29 березня 2024 р. (сертифікат)
  • Якименко Михайло участь у роботі 9-го Міжнародного молодіжного конгресу «Сталий розвиток: захист навколишнього середовища. Енергоощадність. Збалансоване природокористування», м. Львів, НУ «Львівська політехніка», 28-29 березня 2024 р. (сертифікат)
  • Болюх Ірина успішне завершення курсу «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», платформа онлайн-курсів Prometheus, 03 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Датченко Євгеній успішне завершення курсу «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», платформа онлайн-курсів Prometheus, 03 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Лимаренко Анна успішне завершення курсу «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», платформа онлайн-курсів Prometheus, 04 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Вишняков Олександр успішне завершення курсу «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», платформа онлайн-курсів Prometheus, 05 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Павленко Ліана успішне завершення курсу «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», платформа онлайн-курсів Prometheus, 05 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Литвиненко Анастасія успішне завершення курсу «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», платформа онлайн-курсів Prometheus, 07 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Ольшанська Єлизавета успішне завершення курсу «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», платформа онлайн-курсів Prometheus, 08 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Голованенко Іван успішне завершення курсу «4 кроки до здорового харчування», платформа онлайн-курсів Prometheus, 08 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Голованенко Іван успішне завершення курсу «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства», платформа онлайн-курсів Prometheus, 08 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Третякова Катерина успішне завершення курсу «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», платформа онлайн-курсів Prometheus, 04 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Бєлєвцев Артем успішне завершення курсу «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства», платформа онлайн-курсів Prometheus, 09 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Псарьова Мілана успішне завершення курсу «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства», платформа онлайн-курсів Prometheus, 11 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Псарьова Мілана успішне завершення курсу «4 кроки до здорового харчування», платформа онлайн-курсів Prometheus, 11 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Назаренко Марина успішне завершення курсу «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства», платформа онлайн-курсів Prometheus, 11 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Назаренко Марина успішне завершення курсу «4 кроки до здорового харчування», платформа онлайн-курсів Prometheus, 11 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Копейченко Євген успішне завершення курсу «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства», платформа онлайн-курсів Prometheus, 10 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Копейченко Євген успішне завершення курсу «4 кроки до здорового харчування», платформа онлайн-курсів Prometheus, 10 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Загребенєв Дмитро навчання за програмою вебінару «Академічна доброчесність: виклики, проблеми та перспективи», Національний університет «Запорізька політехніка», 06 березня 2024 р. (сертифікат)
  • Бєсєдіна Анна навчання за програмою вебінару «Академічна доброчесність: виклики, проблеми та перспективи», Національний університет «Запорізька політехніка», 06 березня 2024 р. (сертифікат)
  • Саніна Аріна навчання за програмою вебінару «Академічна доброчесність: виклики, проблеми та перспективи», Національний університет «Запорізька політехніка», 06 березня 2024 р. (сертифікат)
  • Хадіров Бабажан навчання за програмою вебінару «Академічна доброчесність: виклики, проблеми та перспективи», Національний університет «Запорізька політехніка», 06 березня 2024 р. (сертифікат)
  • Ніколаєва Олександра успішне завершення курсу «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства», платформа онлайн-курсів Prometheus, 18 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Ніколаєва Олександра успішне завершення курсу «4 кроки до здорового харчування», платформа онлайн-курсів Prometheus, 18 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Загребенєв Дмитро диплом за перемогу в номінації «Краща робота серед закладів вищої освіти» у конкурсі «Туристична Україна»», 2024 р. (диплом
  • Ніколаєва Олександра навчання за програмою вебінару «Академічна доброчесність: виклики, проблеми та перспективи», Національний університет «Запорізька політехніка», 06 березня 2024 р. (сертифікат)
  • Копейченко Євген – завершення курсу «Академічна доброчесність в європейському освітньому і науковому просторах: багатовимірна імерсивна модель», грудень 2023 р. – лютий 2024 р. (сертифікат)
  • Якименко Михайло – завершення курсу «Академічна доброчесність в європейському освітньому і науковому просторах: багатовимірна імерсивна модель», грудень 2023 р. – лютий 2024 р. (сертифікат)
  • Ніколаєва Олександра – завершення курсу «Академічна доброчесність в європейському освітньому і науковому просторах: багатовимірна імерсивна модель», грудень 2023 р. – лютий 2024 р. (сертифікат)
  • Шевцов Тарас – диплом I ступеня у конкурсі «Молодий новатор 2024» у номінації «Краща інноваційна пропозиція», 26 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Кок Анастасія – диплом I ступеня у конкурсі «Молодий новатор 2024» у номінації «Краща інноваційна пропозиція», 26 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Якименко Михайло участь у V Міжнародній науково-практичній конференції студентів та молодих вчених «Освітні і культурно-мистецькі практики в контексті інтеграції України у міжнародний науково-інноваційний простір в умовах воєнного часу», м. Запоріжжя, 18-19 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Павленко Ліана участь у V Міжнародній науково-практичній конференції студентів та молодих вчених «Освітні і культурно-мистецькі практики в контексті інтеграції України у міжнародний науково-інноваційний простір в умовах воєнного часу», м. Запоріжжя, 18-19 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • Якименко Михайло участь у програмному модулі Jean Monnet 101085651 – BeSustainAble “Business Models for sustainbility challenges and digital transformation” («Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація»), м. Харків, ХНУ імені В.Н. Каразіна, 31 травня 2024 р. (сертифікат)
  • Третякова Катерина участь у програмному модулі Jean Monnet 101085651 – BeSustainAble “Business Models for sustainbility challenges and digital transformation” («Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація»), м. Харків, ХНУ імені В.Н. Каразіна, 31 травня 2024 р. (сертифікат)
  • Болюх Ірина участь у програмному модулі Jean Monnet 101085651 – BeSustainAble “Business Models for sustainbility challenges and digital transformation” («Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація»), м. Харків, ХНУ імені В.Н. Каразіна, 31 травня 2024 р. (сертифікат)
  • Копейченко Євген участь у програмному модулі Jean Monnet 101085651 – BeSustainAble “Business Models for sustainbility challenges and digital transformation” («Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація»), м. Харків, ХНУ імені В.Н. Каразіна, 31 травня 2024 р. (сертифікат)
  • Гречишкіна Тетяна участь у програмному модулі Jean Monnet 101085651 – BeSustainAble “Business Models for sustainbility challenges and digital transformation” («Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація»), м. Харків, ХНУ імені В.Н. Каразіна, 31 травня 2024 р. (сертифікат)
  • Куркуріна Марія участь у програмному модулі Jean Monnet 101085651 – BeSustainAble “Business Models for sustainbility challenges and digital transformation” («Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація»), м. Харків, ХНУ імені В.Н. Каразіна, 31 травня 2024 р. (сертифікат)
  • Якименко Михайло участь у XXXII Міжнародній науково-практичній конференції «Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я» MicroCAD-2024, м. Харків, НТУ «ХПІ», 22-25 травня 2024 р. (сертифікат)
  • Лимаренко Анастасія участь у XXXII Міжнародній науково-практичній конференції «Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я» MicroCAD-2024, м. Харків, НТУ «ХПІ», 22-25 травня 2024 р. (сертифікат)
  • Павленко Ліана участь у XXXII Міжнародній науково-практичній конференції «Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я» MicroCAD-2024, м. Харків, НТУ «ХПІ», 22-25 травня 2024 р. (сертифікат)
  • Шевцов Тарас участь у XXXII Міжнародній науково-практичній конференції «Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я» MicroCAD-2024, м. Харків, НТУ «ХПІ», 22-25 травня 2024 р. (сертифікат)
  • Вишняков Олександр участь у XXXII Міжнародній науково-практичній конференції «Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я» MicroCAD-2024, м. Харків, НТУ «ХПІ», 22-25 травня 2024 р. (сертифікат)
  • Болюх Ірина – успішне завершення курсу «4 кроки до здорового харчування», платформа онлайн-курсів Prometheus, 04 червня 2024 р. (сертифікат)
  • Болюх Ірина – успішне завершення курсу «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства», платформа онлайн-курсів Prometheus, 04 червня 2024 р. (сертифікат)
  • Болюх Ірина – успішне завершення курсу «Впровадження у харчоблоках закладів освіти процедур, заснованих на принципах НАССР», платформа онлайн-курсів Prometheus, 05 червня 2024 р. (сертифікат)
  • Загребенєв Дмитро – участь у XI Міжнародній науково-практичній конференції «Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації», м. Київ, КНУКІМ, 16-17 травня 2024 р. (сертифікат)
  • Куркуріна Марія – успішне завершення курсу «4 кроки до здорового харчування», платформа онлайн-курсів Prometheus, 06 червня 2024 р. (сертифікат)
  • Куркуріна Марія – успішне завершення курсу «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства», платформа онлайн-курсів Prometheus, 06 червня 2024 р. (сертифікат)
  • Куркуріна Марія – успішне завершення курсу «Впровадження у харчоблоках закладів освіти процедур, заснованих на принципах НАССР», платформа онлайн-курсів Prometheus, 06 червня 2024 р. (сертифікат)
  • Куркуріна Марія – успішне завершення курсу «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», платформа онлайн-курсів Prometheus, 06 червня 2024 р. (сертифікат)
  • Копейченко Євген – участь у XI Міжнародній науково-практичній конференції «Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації», м. Київ, КНУКІМ, 16-17 травня 2024 р. (сертифікат)
  • Коваль Катерина – успішне завершення курсу «4 кроки до здорового харчування», платформа онлайн-курсів Prometheus, 06 червня 2024 р. (сертифікат)
  • Назаренко Марина – участь у XI Міжнародній науково-практичній конференції «Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації», м. Київ, КНУКІМ, 16-17 травня 2024 р. (сертифікат)

2024/2025 навчальний рік

  • Копейченко Євген – участь в якості доповідача онлайн-конференції «Винахідники і науковці: разом до перемоги», Харківська обласна рада винахідників і раціоналізаторів, 19 вересня 2024 р. (сертифікат)
  • Назаренко Марина – участь в якості доповідача онлайн-конференції «Винахідники і науковці: разом до перемоги», Харківська обласна рада винахідників і раціоналізаторів, 19 вересня 2024 р. (сертифікат)
  • Голованенко Іван – участь в якості доповідача онлайн-конференції «Винахідники і науковці: разом до перемоги», Харківська обласна рада винахідників і раціоналізаторів, 19 вересня 2024 р. (сертифікат)
  • Ніколаєва Олександра – участь в якості доповідача онлайн-конференції «Винахідники і науковці: разом до перемоги», Харківська обласна рада винахідників і раціоналізаторів, 19 вересня 2024 р. (сертифікат)
  • Копейченко Євген – проходження онлайн курсу «Школа готельного бізнесу», Київська школа девелопменту, Ribas Hotels Group, 16 квітня – 19 вересня 2024 р. (cертифікат)
  • Лепетень Дар’я – участь в V Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності», Львів, ЛДУФК імені І. Боберського, 24-25 жовтня 2024 р. (сертифікат)
  • Копейченко Євген – участь в I еногастрономічному саміті Slow Food Odesa, м. Одеса, ОНТУ, 01 листопада 2024 р. (сертифікат)
  • Мастепанова Єлизавета – участь в I еногастрономічному саміті Slow Food Odesa, м. Одеса, ОНТУ, 01 листопада 2024 р. (сертифікат)
  • Коваль Катерина – участь в I еногастрономічному саміті Slow Food Odesa, м. Одеса, ОНТУ, 01 листопада 2024 р. (сертифікат)
  • Путятіна Софія – участь в I еногастрономічному саміті Slow Food Odesa, м. Одеса, ОНТУ, 01 листопада 2024 р. (сертифікат)
  • Лепетень Дар’я – успішне завершення курсу «Основи проєктного менеджменту. Створення та планування проєкту», платформа онлайн-курсів Prometheus, 25 листопада 2024 р. (сертифікат)
  • Третякова Катерина – доповідь на Всеукраїнському студентському симпозіумі «Ностальгійний туризм: традиційні форми та сучасні інновації», м. Харків, 27 листопада 2024 р. (сертифікат)
  • Лимаренко Анна – доповідь на Всеукраїнському студентському симпозіумі «Ностальгійний туризм: традиційні форми та сучасні інновації», м. Харків, 27 листопада 2024 р. (сертифікат)
  • Дейнеко Діана – успішне завершення курсу «Основи проєктного менеджменту. Створення та планування проєкту», платформа онлайн-курсів Prometheus, 05 грудня 2024 р. (сертифікат)
  • Дейнеко Діана – успішне завершення курсу «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», платформа онлайн-курсів Prometheus, 06 грудня 2024 р. (сертифікат)
  • Дейнеко Діана – успішне завершення курсу «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства», платформа онлайн-курсів Prometheus, 06 грудня 2024 р. (сертифікат)
  • Дейнеко Діана – успішне завершення курсу «Впровадження у харчоблоках закладів освіти процедур, заснованих на принципах НАССР», платформа онлайн-курсів Prometheus, 06 грудня 2024 р. (сертифікат)
  • Курячий Богдан – успішне завершення курсу «Основи проєктного менеджменту. Створення та планування проєкту», платформа онлайн-курсів Prometheus, 06 грудня 2024 р. (сертифікат)
  • Мізіна Карина – успішне завершення курсу «Основи проєктного менеджменту. Створення та планування проєкту», платформа онлайн-курсів Prometheus, 06 грудня 2024 р. (сертифікат)
  • Мізіна Карина – успішне завершення курсу «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», платформа онлайн-курсів Prometheus, 06 грудня 2024 р. (сертифікат)
  • Мізіна Карина – успішне завершення курсу «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства», платформа онлайн-курсів Prometheus, 06 грудня 2024 р. (сертифікат)
  • Мізіна Карина – успішне завершення курсу «Впровадження у харчоблоках закладів освіти процедур, заснованих на принципах НАССР», платформа онлайн-курсів Prometheus, 07 грудня 2024 р. (сертифікат)