Кафедра туризму і готельно-ресторанного бізнесу НТУ «ХПІ»

DEPARTMENT OF TOURISM AND HOSPITALITY BUSINESS

Кафедра туризму і готельно-ресторанного бізнесу НТУ «ХПІ» - DEPARTMENT OF TOURISM AND HOSPITALITY BUSINESS

Підготовка наукових кадрів

 

Основною формою планомірної підготовки науково-педагогічних кадрів є аспірантура. Кафедра міжнародного бізнесу та фінансів має великі традиції підготовки у цьому напрямі, про що свідчить наведена нижче інформація за  останні п’ять років.

 


з/п

Назва показника

Роки

2015  2016  2017  2018  2019 
1 Загальна чисельність аспірантів у звітному періоді, усього, з них: 12 5 4 3 5
з відривом від виробництва 1 2 2 2 5
без відриву від виробництва 3 5 2 1
2 Чисельність аспірантів, прийнятих у звітному періоді 1 2 1 1 2
3 Чисельність аспірантів, які закінчили аспірантури у звітному періоді, усього,  з них: 3 5 1
із захистом дисертації 1 2 1
4 Кількість діючих спеціалізованих вчених рад 1 1 1 1 1
5 Кількість спеціальностей у спеціалізованих вчених радах закладу вищої освіти/наукової установи, всього, з них: 1 1 1 1 1
спеціальностей у докторських спеціалізованих вчених радах 1 1 1 1 1
спеціальностей у кандидатських спеціалізованих вчених радах 1 1 1 1 1
6 Кількість захищених дисертацій у звітному періоді, усього, з них: 2 2 1 1
кандидатських дисертацій 2 2 1 1