Викладачі кафедри ПІІТУ взяли участь у конференції, присвяченій проблемам сучасної електроніки

2-6 жовтня на базі НТУ «ХПІ» відбулася онлайн-конференція «2023 IEEE 4th KhPI Week on Advanced Technology», під час якої викладачі кафедри ПІІТУ поділилися з науковою спільнотою та представниками підприємств своїм баченням актуальних проблем у сфері обчислювального інтелекту.


В секції «Computational Intelligence» були представлені доповіді викладачів Андрія Михайловича Коппа, Дмитра Леонідовича Орловського, Юлії Сергіївни Літвінової, Дмитра Едуардовича Двухглавова, Карини Володимирівни Мельник, Світлани Миколаївни Коваленко, Альони Сергіївни Двухглавової.


Їх виступи були присвячені розробці програмних засобів для оцінки бізнес-моделей на базі нечіткої логіки, технологіям створення веб-сторінок, доступних незрячим людям та можливостям машинного навчання в підходах до класифікації клітин крові.


Участь у подібних заходах – гарна можливість долучитися до вирішення актуальних науково-технічних проблем, адже сучасні можливості штучного інтелекту дозволяють використовувати його з максимальною користю у найрізноманітніших сферах.


Захід відбувся під егідою організації IEEE. Її члени надихають світову спільноту на інновації для кращого майбутнього за допомогою високоцитованих публікацій, конференцій, технологічних стандартів, професійної та освітньої діяльності. IEEE – це надійний «голос» інформації про техніку, обчислення та технології по всьому світу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *