Пілотний проєкт «Система сертифікації ІТ-дисциплін»

Цього тижня, 21 вересня, відбулась презентація результатів пілотного проєкту «Система сертифікації ІТ-дисциплін», який було запроваджено у 2021 році Харківським ІТ Кластером.
До ініціативи долучилися понад 25 ІТ-компаній, фахівці 6-ти університетів м. Харкова, зокрема НТУ “ХПІ”, а також представники Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.
Серед дисциплін, які успішно пройшли перегляд, актуалізацію та валідацію експертами ІТ-компаній в рамках пілотного проєкту — дисципліна “Інженерія вимог до програмного забезпечення”, яку викладає студентам кафедри програмної інженерії та інтелектуальних технологій управління НТУ “ХПІ” д.т.н., професор Москаленко Валентина Володимирівна!
На зустрічі з представниками Харківського ІТ Кластеру, ІТ-компаній, університетів та Національного агентства професор Валентина Москаленко та студентка Катерина Яковлева, яка вивчала оновлену дисципліну, поділились позитивним враженнями від участі в проєкті та оцінили його вагомий вплив на якість вищої ІТ-освіти України.
Вітаємо Валентину Володимирівну із успішним досвідом участі в пілотному проєкті! Та запрошуємо колег подавати заявки на участь в наступному сезоні проєкту: https://form.jotform.com/232412730667353

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *