Студенти кафедри ПІІТУ НТУ “ХПІ” представили свої стартапи на Всеукраїнському фестивалі інновацій 2024!

🦄 У Всеукраїнському фестивалі інновацій 2024, організованому стартап-центром «SPARK» НТУ «ХПІ», взяли участь студенти кафедри “Програмної інженерії та інтелектуальних технологій управління” (ПІІТУ) Національного технічного університету “Харківський політехнічний інститут”, презентувавши проєкти, які мають значний потенціал у вирішенні актуальних проблем сучасного суспільства.

✅ Проєкт “JOYY (JOURNEY OUTSIDE YOUR YARD)” розроблений студентами Валерієм Тітовим, Кирилом Орловським та Олексієм Петренком (група КН-221г) пропонує унікальний підхід до залучення відвідувачів місцевих закладів за допомогою інтерактивних завдань. Цей проєкт також включає аналіз конкурентного середовища, сприяючи розвитку малого та середнього бізнесу.


✅ Команда “Nevvida”, до складу якої входять Єлизавета Соломаха, Микита Опанасюк та Микита Кіпень (група КН-221г), представила платформу, яка забезпечує доступ до великої кількості ресурсів для саморозвитку та особистісного зростання.


✅ Ще один проєкт, “Syymyn”, розроблений Катериною Гамалій та Артемом Бурикіним (група КН-422с), зосереджений на покращенні психічного здоров’я та зниженні стресу. Ця інноваційна розробка пропонує користувачам інструменти для зниження рівня тривожності та підвищення загального благополуччя.


Участь студентів кафедри ПІІТУ НТУ “ХПІ” у фестивалі демонструє їхню здатність до інновацій та реалізації проєктів, які можуть суттєво вплинути на розвиток технологій та покращення якості життя! 🚀

⁉️ Бажаєш також реалізовувати цікаві ІТ-ідеї? Для цього потрібні знання, а отже — якісна ІТ-освіта!

👉 Більше інформації

Освітні програми кафедри ⬇️
✅ 121. Інженерія програмного забезпечення
✅ 122. Комп’ютерні науки та інтелектуальні системи

Долучайтеся до групи 📲

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *