Вебінар присвячений презентації освітніх програм на кафедрі ПІІТУ

18 квітня кафедра “Програмної інженерії та інтелектуальних технологій управління” (ПІІТУ) Національного технічного університету “Харківський політехнічний інститут” провела відкритий вебінар в Telegram, присвячений презентації освітніх програм та конкурентних переваг здобуття ІТ-освіти в НТУ “ХПІ” та, зокрема, на кафедрі ПІІТУ!


🎓 У ході заходу представники кафедри розповіли про освітні програми, які включають “Інженерію програмного забезпечення” (121) та “Комп’ютерні науки та інтелектуальні системи” (122), відповіли на питання абітурієнтів щодо особливостей вступу в 2024 році та оновлення освітніх програм.
Особлива увага була приділена проєктному навчанню в Innovation Campus, можливостям дистанційної освіти та отриманню подвійних дипломів у співпраці з Університетом Аахена в Німеччині! ☝️

🌍 Також учасники дізналися про міжнародні програми мобільності студентів в університетах Європи та про міжнародну акредитацію освітніх програм від німецького Центрального агентства з оцінювання та акредитації (ZEvA).


👍 Дякуємо за активність учасникам та запрошуємо всіх бажаючих, зацікавлених у якісній вищій ІТ-освіті, приєднуватись до спільноти кафедри в Telegram за 🔗 посиланням.
Загалом, в межах запрошення на захід, до спільноти кафедри в Telegram близько 150 учасників, серед — абітурієнти та їхні батьки! 📈

🌐 Детальніше про освітні програми та можливості можна дізнатись на 🔗 сайті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *