Міжнародний воркшоп MoMLeT&DS

😌Науково-педагогічні працівники кафедри ПІІТУ, НТУ “ХПІ” взяли участь в міжнародному воркшопі Modern Machine Learning Technology & Data Science (MoMLeT&DS), де завідувач кафедри Андрій Копп представив роботу на тему “Towards Algorithmic and Software Solution for Business Process Model Analysis and Correction”, виконану разом з колегами – професором Дмитром Орловським, доцентами Юлією Літвіновою та Ольгою Янголенко.


🏅Воркшоп MoMLeT&DS надає дослідникам форум для обговорення моделей машинного навчання, багатокритеріального аналізу рішень та багатоцільової оптимізації, а також їх застосування в реальному житті.


👨‍💻Робота, представлена працівниками кафедри ПІІТУ, НТУ “ХПІ”, має на меті зробити внесок у сферу управління бізнес-процесами (Business Process Management), пропонуючи алгоритмічне та програмне забезпечення для підвищення коректності моделей бізнес-процесів на основі їх структурного аналізу. Це дозволить підвищити якість створюваних моделей BPMN бізнес-процесів, знизити ймовірність виникнення помилок та відповідних витрат коштів, часу, чи навіть більш серйозних наслідків для критичних процесів.


👍Участь в престижному науковому заході свідчить високий науковий рівень та активну участь кафедри ПІІТУ НТУ “ХПІ” в дослідницькій роботі.

Більше інформації 📱
Долучайтеся до групи 📱

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *