Захист дипломів: актуальні теми та змістовні дослідження

8-10 жовтня на кафедрі ПІІТУ відбувся захист дипломних робіт магістрів, що навчаються за освітньо-професійними програмами спеціальностей 121 «інженерія програмного забезпечення», «122 комп’ютерні науки», 126 «інформаційні системи та технології».


Студенти продемонстрували гідний рівень знань та презентували цікаві і актуальні теми, що допоможуть у розвитку певних практичних аспектів ІТ-галузі: створення команди для роботи над ІТ-проектами, вдосконалення логістичних систем, застосування блокчейн-технологій.


Захист проходив у стаціонарному форматі з дотриманням карантинних обмежень. Втім, оскільки студентка спеціальності 126 “інформаційні системи та технології” Альона Свірідова зараз перебуває у Словаччині в межах програми подвійних дипломів між НТУ “ХПІ” та Школою економіки і менеджменту в публічному адмініструванні (Братислава), вона захищала свою роботу, присвячену комплексному моніторингу складноструктурованих об’єктів, онлайн. Це не завадило їй гідно презентувати своє дослідження і отримати відмінну оцінку.


Оцінювали результати студентських наукових досліджень компетентні комісії: 121 та 126 спеціальності проф. НАУ «ХАІ» О. Є. Федорович, проф. М. Д. Годлевський, доц. О. Ю. Чередніченко, доц. О. В. Шматко; 122 спеціальність – к. ф.-м. н. О. А. Дабагян, проф. М. Д. Годлевський, проф. В. В. Москаленко, доц. Д. Л. Орловський.


Студенти підтвердили кваліфікацію магістрів і отримали дипломи.